LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 12 Δεκεμβρίου 2023 11:31

Επίθεση σκύλων - Πρώην σύζυγος της 50χρονης: κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα (βίντεο)

Τι είπε ο πρώην σύζυγός της για τις τραγικές τελευταίες της στιγμές και οι δικηγόροι της οικογένειας αλλά και του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη σκύλων στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1.

Σκυλιά - πρώην σύζυγος - Το Πρωινό

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης, μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 για τη φονική επίθεση που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα. 

"Καταρχήν δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν, όλο το χωρίο το ξέρει, έχουν τρομάξει πολύ κόσμο έχουν κυνηγήσει πολύ κόσμο απλά δεν είχαμε το τραγικό αποτέλεσμα που έχουμε στη δική μας περίπτωση".

Όχι μόνο άγρια, όλη η περιοχή τα φοβόταν. Δική μου εκτίμηση είναι ότι του ξεφεύγαν όλη την ώρα. Όλοι το συζητούσαν αλλά κανένας δεν είχε κάνει καταγγελία γιατί δεν είχαν δαγκώσει."

Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη είπε ότι δεν τον γνωρίζει, είναι "μια απομονωμένη προσωπικότητα".

"Ήταν τραγικό αυτό που έγινε" είπε και ρωτά αφού όλοι συμφωνούμε ότι δεν φταίνε τα σκυλιά, δεν θα πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να συλλαμβάνεται με αυστηρότερα μέτρα ο ιδιοκτήτης των σκύλων; διερωτήθηκε και τόνισε ότι πρέπει να στιγματίζονται σαν εγκληματίες, σαν δολοφόνοι. 

Όπως είπε, τα δύο παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι και είναι τώρα σε τραγική κατάσταση. Τα παιδιά της βγήκαν έξω και είδαν την κατακρεουργημένη μητέρα τους να ξεψυχά.

Αποκάλυψε ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τα παιδιά καθώς κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα, μετά από επικοινωνία που είχε με τον γείτονα που ήταν και εκείνος που πυροβόλησε για να διώξει τα σκυλιά.

Τραγική φιγούρα και ο κηπουρός που έκανε εργασίες με την άτυχη 50χρονη, και καθώς είναι κωφός, δεν μπόρεσε να ακούσει τις κραυγές της όταν την κατασπάραζαν.

Στην εκπομπή μίλησαν επίσης και οι δικηγόροι των δύο πλευρών, ο Χρ.Πατούνας, Δικηγόρος 37χρονου ιδιοκτήτη σκύλων, που τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν ήθελε να τραυματίσουν πόσο μάλλον να σκοτώσουν κάποιον τα σκυλιά του εντολέα του αλλά και το ότι δεν ήταν άγρια αλλά και ο Αναστάσιος Ντούγκας - Δικηγόρος οικογένειας 50χρονης.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της 50χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία σκυλιά, στην αυλή του σπιτιού της, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Από τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής φαίνεται ότι η γυναίκα δέχθηκε 50 δαγκωματιες, σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιές από τα τρία τσομπανόσκυλα.

Υπενθυμίζεται ότι για την αδιανόητη υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών και σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των σκύλων στον προαύλιο χώρο.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Youth Pass: Τελευταία ευκαιρία για την υποβολή αιτήσεων

Παρθενόπη Μπουζούρη στο “The 2night Show”: Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ (βίντεο)

Πήλιο: Άνδρας καταπλακώθηκε από τοιχίο και πέθανε - Έφτιαχνε το σπίτι για την κόρη του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρΧθες 18:22 | Ειδήσεις

Που και πότε αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο