LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 27 Ιουλίου 2018 10:50

Το “Viber” προσφέρει δωρεάν επικοινωνία ως στήριξη στους πυρόπληκτους

Η ανακοίνωση της εταιρείας για την προσφορά. Τι προβλέπεται και ως πότε.

φωτιά - πυρκαγιά - Μάτι - καταστροφές - κόσμος


Μαζί με όλες τις άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ευαισθητοποιήθηκε και το VIBER από την εθνική τραγωδία από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Αυτή η προσφορά σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Viber-Out για να κάνετε δωρεάν κλήσεις προς ελληνικούς τηλεφωνικούς κωδικούς κλήσης – σταθερά και κινητά τηλέφωνα – από όλες τις χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και εξαιρουμένων των ειδικών premium υπηρεσιών και μη γεωγραφικών αριθμών και υπόκειται στις αρχές Θεμιτής Χρήσης που περιγράφονται παρακάτω) και από την Ελλάδα προς τις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, ΗΠΑ, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Κύπρος, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο,  Ιρλανδία, κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς, μεταξύ 26 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:00 EET (Ώρα Ανατολικής Ευρώπης) έως 29 Ιουλίου 2018 και ώρα 23:59 EET (Ώρα Ανατολικής Ευρώπης)  (“περίοδος προσφοράς”). Πρέπει να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

viber - προσφορά - πυρκαγιά

Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις Internet ή / και κινητής τηλεφωνίας για τη χρήση δεδομένων. Οι Όροι Χρήσης του Viber ισχύουν. Η προσφορά δεν εξαργυρώνεται με καταβολή μετρητών. Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης με χρήση του Viber.

Η VIBER ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΗ ΣΤΙΓΜΗ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΘΕΜΙΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια της Περιόδου της Προσφοράς, οι πιστωμένες μονάδες σας στο Viber Out δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις Κλήσεις που πληρούν τις Προϋποθέσεις σύμφωνα με τους όρους αυτής της Προσφοράς.

Αρχές Θεμιτής Χρήσης αυτής της προσφοράς:

Αυτή η προσφορά περιορίζεται σε διάρκεια κλήσεων 10 λεπτών. Μετά το πέρας του ορισμένου χρόνου κλήσης, όλες οι κλήσεις θα τερματίζονται και θα μπορεί να γίνει επανάκληση μετά από 10 λεπτά. Η Viber ενδέχεται να αλλάξει την αποδεκτή διάρκεια κλήσης και οι όροι προσφοράς θα τροποποιηθούν αναλόγως. Ισχύουν οι όροι που είναι σε ισχύ τη στιγμή που πραγματοποιείται η κλήση.

Αυτή η προσφορά ισχύει για κλήσεις Viber Out που γίνονται μόνο για ατομική χρήση (προσωπικές ή επαγγελματικές επικοινωνίες) σύμφωνα με τους  Όροι Χρήσης του Viber, τις αρχές θεμιτής χρήσης και τους παραπάνω Όρους (“Κλήσεις που πληρούν τις Προϋποθέσεις“).

Τα ακόλουθα είναι μια μη εξαντλητική λίστα πρακτικών που ΔΕΝ θα θεωρούνται Κλήσεις που πληρούν τις Προϋποθέσεις

  • Μεταπώληση λεπτών ομιλίας
  • Λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου
  • Κοινή χρήση λεπτών μεταξύ χρηστών είτε μέσω PBX, τηλεφωνικού κέντρου, υπολογιστή ή οποιουδήποτε άλλου μέσου.
  • Εκτός από τις ατομικές συνήθεις επιχειρηματικές επικοινωνίες, η πραγματοποίηση κλήσεων (ατομικά, διαδοχικά ή αυτόματα) για τη δημιουργία εισοδήματος για τον εαυτό σας ή για άλλους, ως αποτέλεσμα της ίδιας της κλήσης και
  • Κλήση πολλών αριθμών σε σύντομο χρονικό διάστημα ή κλήσεις βραχείας διάρκειας ή άλλες ασυνήθιστες συμπεριφορές κλήσεων που δεν συνάδουν με την κανονική χρήση.

Η Viber μπορεί επίσης να καθορίσει και άλλες πρακτικές ως μη αποδεκτές κλήσεις, με βάση παράνομη, απαγορευμένη, αφύσικη ή ασυνήθιστη δραστηριότητα. Εάν, κατά τη χρήση αυτής της Προσφοράς, δεν συμμορφωθείτε με τις αρχές θεμιτής χρήσης ή τους υπόλοιπους  όρους και προϋποθέσεις ή με τους Όροι Χρήσης του Viber, η Viber μπορεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια να τερματίσει τη σχέση της με εσάς ή να περιορίσει τη χρήση σας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο