LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 26 Απριλίου 2024 08:42

Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης μίλησε στο "Καλημέρα Ελλάδα" για τις γερμανικές βόμβες που βρέθηκαν στον χώρο του πρώην αεροδρομίου. 

Γιάννης Κωνσταντάτος - Καλημέρα Ελλάδα

Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, μίλησε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, σχετικά με τις εκατοντάδες βόμβες που εντοπίστηκαν στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, κατά την διάρκεια των εργασιών που λαμβάνουν χώρα λόγω της επένδυσης. 

"Οι βόμβες ήταν πολύ περισσότερες από τις 314 που είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί" δήλωσε χαρακτηριστικά. "Υπήρχαν συμμαχικές βόμβες οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για να βομβαρδίσουν τους Γερμανούς. Κατά την διάρκεια της έρευνας του στρατού για τις διάσπαρτες συμμαχικές βόμβες που δεν εξερράγησαν -και προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή- βρέθηκε η αποθήκη με τις γερμανικές βόμβες. Ήταν κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων. Είχε δημιουργηθεί αεροδιάδρομος, Ολυμπιακές και δημοτικές εγκαταστάσεις". 

Σχετικά με την τρόπο που βρέθηκαν οι βόμβες είπε πως "από θαύμα ο άνθρωπος δεν έσκαψε δύο μέτρα πιο δεξιά. Θα είχαμε γίνει παρανάλωμα".

Τόνισε πως ""οι 314 βόμβες ήταν συγκεντρωμένες στο σημείο πίσω από την λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκεί που ήταν το γήπεδο του μπέιζμπολ. Σε χώρους που για δεκαετίες συγκέντρωναν πολύ κόσμο"

Υπογράμμισε πως το κράτος "γνώριζε πως είχαν σκοτωθεί πολλοί πολίτες από τους βομβαρδισμούς. Γνώριζε πως είχε γίνει ένας 'δεύτερος πόλεμος'. Έγιναν δεκάδες εγκαταστάσεις χωρίς να ελεγχθεί ο χώρος". 

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή

Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές

Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη15:47Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα κλείσει τη διαδικασία για το κράτος δικαίου στην Πολωνία15:34ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία για να σκοτώσει, αλλά... (βίντεο)15:20Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια14:25Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο