LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 02 Μαΐου 2018 21:09

Τούρκοι χάκερ: επιτεθήκαμε στην Ελλάδα για “τα 8 μέλη του FETO”

«Στόχος μας είναι όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί», προειδοποιούν οι cyber warrior Akincilar.

Τούρκοι χάκερ - cyber warrior Akincilar

«Είμαστε οι cyber warrior Akincilar. Είμαστε η μόνη αμυντική ομάδα του κυβερνοχώρου. Στη χώρα μας εργαζόμαστε εναντίον των δυνάμεων που απειλούν την εθνική μας ενότητα και πραγματοποιούμε τις επιθέσεις μας. Στόχος μας είναι επίσης να εκπαιδεύσουμε αρκετούς νέους που να αγαπάνε τη θρησκεία, την πατρίδα και να την προστατεύουν με τον τρόπο αυτό» δηλώνει μέλος των Τούρκων χάκερ που επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Μιλώντας στο eleftherostypos.gr και αφού επισημαίνει ότι στόχος τους είναι όλοι οι κρατικοί οργανισμοί εξηγεί ότι ο λόγος που “χτύπησαν” το ΑΠΕ/ΜΠΕ είναι «τα 8 μέλη του FETO που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος  και δικάστηκαν με άδικο τρόπο στην Ελλάδα και πάρθηκαν άδικες αποφάσεις. Αυτός είναι ο βασικός λόγος της επίθεσης μας στις κρατικές ιστοσελίδες».

Προειδοποιεί πως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν «ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν στην Ελλάδα για την FETO . Aν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή της κι εμείς θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις μας σε όλες τις κρατικές ιστοσελίδες».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα22:19Μαφιόζικη δολοφονία στον Βύρωνα: Ποιο ήταν το θύμα (βίντεο)22:06“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)21:55Επίμονη ζάλη: Όταν νιώθετε πως χάνετε την ισορροπία σας21:42Ξάνθη: Νεκρός άνδρας από φωτιά στο σπίτι του21:28Fire Rainbow: Το σπάνιο φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό 21:15Diamond League: Ο Τεντόγλου δεύτερος στην Ντόχα21:01Ολυμπιακός –Αναστόπουλος: Έτσι θα κερδίσουμε την Φιορεντίνα στον τελικό20:48Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια δήλωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την κατάσταση της υγείας της20:34Ουκρανία: Αναμένει τα πρώτα F-16 μέσα στο καλοκαίρι20:21ΟΗΕ: Συμβολική αναγνώριση της Παλαιστίνης ως μέλος 20:07 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)19:54Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι αυτός πέταξε το βρέφος στη χωματερή19:40Θεσσαλονίκη: Έκρηξη στη Ρωμαϊκή Αγορά (εικόνες)19:27Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο19:13Τσακλόγλου – όρια συνταξιοδότησης: Καμία μεταβολή μέχρι το 202718:59Βραυρώνα: Μυστήριο με το νεκρό βρέφος στη χωματερή18:46Ολυμπιακός –Φιορεντίνα: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον τελικό18:33Ράφα: Το Ισραήλ “διευρύνει” την πολεμική επιχείρηση 18:19Οδηγός “έφαγε” πρόστιμο 10000 ευρώ18:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο