LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2024 17:24

Οδηγός “έφαγε” πρόστιμο 10000 ευρώ

Όλον τον ΚΟΚ παραβίασε ο οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος τελικά συνελήφθη.

Περιπολικό - Μηχανή

Εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Γ' Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 36χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο 36χρονος οδηγός αναζητείτο, διότι την προηγούμενη ημέρα δεν είχε συμμορφωθεί στις υποδείξεις αστυνομικών των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) για έλεγχο στη Βουλιαγμένη, όπου εντοπίστηκε, το βράδυ της Τετάρτης, να κινείται καθ΄ υπέρβαση του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας, προέβη στη συνέχεια σε επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές, κινούμενος στην παραλιακή - Λ. Κηφισού - Λ. Αθηνών - ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου - Μέγαρα, στις οποίες περιλαμβάνονταν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση δώδεκα ερυθρών σηματοδοτών, κίνηση σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και επικίνδυνοι ελιγμοί για την αποφυγή των αστυνομικών μπλόκων.

 Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, καθ' όλη τη διάρκεια της κίνησης του, επιτηρούνταν από τα υπηρεσιακά οχήματα, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με άλλο όχημα ή πεζό, ενώ παράλληλα καλούνταν διαρκώς να ακινητοποιήσει το όχημα.

Για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας του επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις 10.640 ευρώ και 150 βαθμοί στο ΣΕΣΟ (Point System).

Επιπλέον, ενημερώθηκε αρμόδια υπηρεσία για την επιβολή περαιτέρω διοικητικού προστίμου 10.000, καθώς η μοτοσικλέτα ήταν ανασφάλιστη και είχε δηλωθεί από το 2019 η ακινησία της.

Ο 36χρονος οδηγός, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση οι εξειδικευμένες τροχονομικές δράσεις για την προστασία της οδικής ασφάλειας. Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής καλεί όλους τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τους κανόνες της οδηγικής κυκλοφορίας και να σέβονται τη ζωή και την ασφάλεια των συνανθρώπων τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ρώμη – Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό με το “καλημέρα”

Βραυρώνα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια

Σεισμός στην Κεφαλονιά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: η ζωή, η εκλογή και ο τραγικός θάνατος του σκληροπυρηνικού ηγέτηΣήμερα 13:27 | Ειδήσεις

Πώς "κέρδισε" ο Εμπραχίμ Ραϊσί το προσωνύμιο «χασάπης της Τεχεράνης». 

Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ1Σήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μίλησε αποκλειστικά στον ANT1 καθώς ο οργανισμός θα έκανε σήμερα έλεγχο στις εγκαταστάσεις του.

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πετράλωνα - απόπειρα βιασμού καθαρίστριας : “Η κοπέλα ήταν αναστατωμένη και ματωμένη στο πρόσωπο” (βίντεο) 20:27ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία 20:27Λαμία - ΕΟΔΥ: Τι εντοπίστηκε στα δείγματα φαγητού που στάλθηκαν για ανάλυση20:13Ιταλία: Γυναίκα φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της 19:59Ελβετία: Πέθανε κοριτσάκι που εντοπίστηκε αναίσθητο σε δάσος19:45Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ119:31Αθήνα - Πελοπόννησος: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση που “ξάφριζε” ηλικιωμένους (βίντεο)19:17Θεσσαλονίκη: Η τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (εικόνες)19:04Ρωσία: Πρόστιμο σε άνδρα επειδή έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της Ουκρανίας18:50Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη18:37ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι του νοικοκυριού σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ18:23Δίκη Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε η παιδίατρος της Μαλένας 18:10Θεσσαλονίκη - Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης και η παρέα του “έχουν κουράσει” (εικόνες)17:56Τέμπη - Ανδρουλάκης: Δεν θα αφήσουμε την τραγωδία χωρίς να πληρώσουν οι υπεύθυνοι 17:42Ερντογάν για Ραΐσι: Θα τον θυμάμαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη17:29Ισπανία: Διαγωνισμός σέρφινγκ με σκυλιά να δαμάζουν τα κύματα (βίντεο)17:15Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους Σπαρτιάτες17:01ΕΟΔΥ: Δωρεάν εξέταση για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα16:47Συμφωνία των Πρεσπών - Κεχαγιά: Ο Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία και τους αρχιτέκτονές της16:34Κολωνός: 17χρονος με περίστροφο συνελήφθη από την ΕΛΑΣ16:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο