LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2024 17:31

“I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)

Η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχεται για άλλη μια φορά εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ με την παρέα της μας χαρίζουν "σπαρταριστές" στιγμές και πολύ γέλιο!

I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ - ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη, τη Σίσσυ Καλλίνη και όλη την ομάδα του «Ι LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους και μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που τα έχει όλα!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 & 12 Μαΐου το «Ι LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» θα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα νέα, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Αφροδίτη Σκαφίδα, Σοφία Αρβανίτη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Πέτρο Ιακωβίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη, Αντώνη Παπαηλία και Περικλή Κονδυλάτο.

Το Σάββατο 11 Μαΐου, καλεσμένη στο στούντιο του «Ι LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» θα είναι η Ελισάβετ Μουτάφη.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό θα έχουμε όλο το ρεπορτάζ για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

Στην παρέα μας θα προστεθεί και ο Νίκος Γκάνος.

Επίσης, θα έχουμε πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και ειδήσεις που αφορούν τους σταρ του εξωτερικού, ενώ ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές.

Την Κυριακή 12 Μαΐου, θα έχουμε απευθείας συνδέσεις από το Μάλμε της Σουηδίας και όλο το ρεπορτάζ για τη Eurovision, ενώ τον μεγάλο τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν επίσης η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, ο Νίκος Παναγιώτης, ο Μάνος Ψαλτάκης και ο Βαλεντίνο.

Επίσης, θα έχουμε πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές, η Αθηνά Αφαλίδου θα σχολιάσει όλα τα αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα της εβδομάδας και η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα θα μας πει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται.

«Ι LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ_ Κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Υφαντής
  • ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Δέσποινα Γρηγοροπούλου
  • Β. ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ: Γιάννης Σημαντηράκης
  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης

#Ilovesoukou

Instagram @ilovesoukoz

Facebook @ilovesoukou

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Προεδρικές Εκλογές: Πότε αναμένεται να διεξαχθούνΣήμερα 21:22 | Ειδήσεις

Η επικήδεια πομπή για τον Ραϊσί, ο οποίος έχασε την ζωή του όταν συνετρίβη το ελικόπτερο το οποί επέβαινε θα γίνει το πρωί της Τετάρτης στην Τεχεράνη.

Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ1Σήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μίλησε αποκλειστικά στον ANT1 καθώς ο οργανισμός θα έκανε σήμερα έλεγχο στις εγκαταστάσεις του.

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παράνομη διακίνηση μεταναστών: Συνελήφθη 46χρονος ηγετικό μέλος κυκλώματος23:01Ηλεία: Νεκρή εντοπίστηκε εργάτρια γης μέσα σε αρδευτικό κανάλι22:48Τουρκία - Ερντογάν: Θα επιδιώξουμε συμβιβασμό με Ελλάδα22:34Ασπρόπυργος: Θύμα βιασμού μέσα σε λεωφορείο εταιρείας έπεσε 27χρονη22:20Πόνος στη σπονδυλική στήλη και το γόνατο: Σύγχρονες επεμβάσεις - minimal χειρουργικές τεχνικές22:06Χανιά: Σεισμός στα Φαλάσαρνα 21:52Ιράν - Προεδρικές Εκλογές: Πότε αναμένεται να διεξαχθούν21:37Λαμία - ΕΟΔΥ: Τι εντοπίστηκε στα δείγματα φαγητού που στάλθηκαν για ανάλυση21:23Ινστιτούτο Αστρονομίας - Αφρικανική σκόνη: Μεγαλύτερες οι συγκεντρώσεις τον Μάϊο 21:09Μητσοτάκης στο TikTok για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ: Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου!20:55Πετράλωνα - απόπειρα βιασμού καθαρίστριας : “Η κοπέλα ήταν αναστατωμένη και ματωμένη στο πρόσωπο” (βίντεο) 20:40ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία 20:27ΗΠΑ: 1 στους 4 εφήβους καταναλώνει καφεΐνη καθημερινά20:13Ιταλία: Γυναίκα φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της 19:59Ελβετία: Πέθανε κοριτσάκι που εντοπίστηκε αναίσθητο σε δάσος19:45Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ119:31Αθήνα - Πελοπόννησος: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση που “ξάφριζε” ηλικιωμένους (βίντεο)19:17Θεσσαλονίκη: Η τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (εικόνες)19:04Ρωσία: Πρόστιμο σε άνδρα επειδή έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της Ουκρανίας18:50Καιρός: Συννεφιά, σκόνη και ζέστη την Τρίτη18:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο