LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΤΣΟΥΡΛΗ ΛΙΛΙΑΝΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2014 07:29

Μπεεε……

Και μουουου… και γαβ και ουου….. και μπρρρ ….. και ουστ !!! Καταλάβατε κύριε Ταμήλο ή όχι;

ΤΣΟΥΡΛΗ ΛΙΛΙΑΝ

Αυτή είναι η γλώσσα στις στάνες, στα βουστάσια, στις υπερσύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες από τις οποίες κατάγεστε ,εκλεχτήκατε αλλά διατελέσατε και δημοτικός σύμβουλος και δήμαρχος και περιφερειακός σύμβουλος αλλά και πρόεδρος των Ρομά.

Και δεν έχω απόλυτος τίποτα με τους φίλους μας τα ζώα και τους αγρότες γιατί και εγώ από την εκλογική σας περιφέρεια κατάγομαι και ξέρω πως παλεύουν αυτοί οι άνθρωποι με ή χωρίς ρεύμα, αλλά τόσο εγώ αλλά όσο και όλοι οι Έλληνες δεν δεχόμαστε να μας αποκαλείτε εμμέσως πλην σαφώς, ζώα και Νεάντερνταλ.

Κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ρεύμα παρά μόνο και ζώα αλλά και πάλι και αυτά σε μια στάνη χρειάζονται το κατιτίς τους από ηλεκτρική ενέργεια.

Διότι το ρεύμα αλλά όπως και το νερό είναι δημόσια αγαθά ,άσχετα αν θέλουν να τα ιδιωτικοποιήσουν για τη σωτηρία της χώρας, όπως μας λένε. Το ρεύμα είναι δυστυχώς το Α και το Ω της ζωής μας.

Με ρεύμα γεννηθήκαμε, με ρεύμα μεγαλώσαμε, με ρεύμα ζούμε και όχι τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας δεν θα μεγαλώσουν σε στάνες. Δεν γνωρίζω αν στο δικό σας χωριό πριν από 58 χρόνια δεν είχατε ρεύμα, αλλά στο δικό μου πριν από 60 χρόνια είχαν, όχι όλοι αλλά πολλοί.

Με γκαζάκια, γκαζόλαμπες, φωτιές ,μαγκάλια, ξυλόσομπες και φουφού δεν ζουν πλέον σε κανένα μέρος της Ελλάδας και δεν νοείται μια Ευρωπαϊκή χώρα να μην έχει το κοινωνικό αγαθό του ρεύματος. 

Ακόμη και στην Ζιμπάμπουε, στο Θιβέτ ,στην Αλάσκα και σε πολλά σημεία της ζούγκλας του Αμαζονίου ρεύμα υπάρχει. Ακόμη και οι Βλάχοι στα κονάκια τους έχουν κάποια μορφή ρεύματος. 

-Πως θα ζήσει ένας άνθρωπος και πως θα περιέλθει η περιβόητη ανάπτυξη χωρίς ρεύμα; …μέσα από τις στάνες; -Πως θα κινηθεί ο τουρισμός και η αγροτική ανάπτυξη χωρίς ρεύμα; …μέσα στους αχυρώνες; -Πως θα αντέξουν τα νοσοκομεία, τα ιδρύματα, τα γηροκομεία, χωρίς ρεύμα; …μέσα στα βουστάσια; Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να γυρίσουμε στην εποχή των πρωτόπλαστων σας παρακαλούμε να κάνετε την αρχή και να μας διδάξετε τον τρόπο.

Σας ευχαριστούμε από καρδίας για τις βαθυστόχαστες σκέψεις σας, που πάλι καλά είστε ο μοναδικός από την παράταξη που υπηρετείτε, που τις ενστερνίζεστε και τις υποστηρίζετε με τόσο πάθος. 

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο