LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2025 17:39

Φονική παράσυρση Έμμας: Νέα δεδομένα στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Σε κομβικό σημείο βρίσκεται η υπόθεση της φονικής παράσυρσης της Εμμανουέλας Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Εμμα - φοιτήτρια - τροχαίο - παράσυρση

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στη φοιτήτρια Εμμανουέλα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2022.

Τη νομική εκπροσώπηση της μητέρας της, Κέλλυς Καμπάκη, ανέλαβε πλέον ο γνωστός δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος μαζί με τον Νίκο Ρουσόπουλο. Σε δηλώσεις της στο GRTimes, η μητέρα της Εμμανουέλας αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη.

Μήνυση κατά της συνοδηγού του μοιραίου οχήματος

Όπως αποκάλυψε, έχει ήδη κατατεθεί μήνυση σε βάρος της συνοδηγού του Skoda Fabia, το οποίο χτύπησε θανάσιμα τη φοιτήτρια εκείνο το μοιραίο βράδυ του Νοεμβρίου.

Έμμα Καμπάκη - Κέλλυ Καμπάκη

Αν και αρχικά η νεαρή συνοδηγός είχε βρεθεί κατηγορούμενη, τελικά απαλλάχθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο έκρινε πως δεν είχε ευθύνη για την παράσυρση και εγκατάλειψη της άτυχης φοιτήτριας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα της Εμμανουέλας, το συγκεκριμένο βούλευμα βασίστηκε σε λανθασμένα ή ψευδή στοιχεία, καθώς υπήρχαν διαφορές μεταξύ της δικογραφίας και του τελικού πορίσματος.

έμμα - τροχαίο - Θεσσαλονίκη

«Καταθέσαμε μήνυση εκ νέου στη συνοδηγό καθώς για εμάς η εμπλοκή της σε όλα τα αδικήματα είναι ξεκάθαρη. Θεωρούμε ότι είχε συμμετοχή στην επικίνδυνη οδήγηση με πρόκληση το θάνατο, την εγκατάλειψη και στην συγκάλυψη του γεγονότος και του εγκληματία οδηγού. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να κάτσει στο ειδώλιο του κατηγορούμενου.. εκεί που θα έπρεπε να είχε κάτσει στις 9/11/2023 μαζί με τον οδηγό να λογοδοτήσει για τις αξιόποινες πράξεις της. Στην δίκη του εγκληματία οδηγού δεν καλέστηκε καν ούτε ως μάρτυρας» ανέφερε η Κέλλυ Καμπάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ - Δασμοί: Πτώση σε χρηματιστήρια και κρυπτονομίσματα, ασφαλή καταφύγια ψάχνουν οι επενδυτές

Πετρούπολη: Μαρτυρία για τον ξυλοδαρμό μαθητών από εξωσχολικούς έξω από Λύκειο (βίντεο)

Επίθεση στο Κορωπί: “Πήγαν φρουρούμενο τον 51χρονο στο Δρομοκαΐτειο, ενώ δεν έχει ψυχική νόσο” (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπεργία 9 Απριλίου: Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Κέρκυρα: 22χρονη μαχαίρωσε νεαρή έξω από μπαρΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Ο καυγάς των δυο κοριτσιών ξεκίνησε μέσα στο κέντρο. Η δράστης έστησε καρτέρι στην 21χρονη και της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Ποιες χώρες τροφοδοτούν την Ρωσία με τα “εργαλεία” για να παράγει οπλικά συστήματαΣάββατο 05 Απριλίου 2025 17:52 | Ειδήσεις

Πυκνώνουν οι αναφορές δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για ενδεχόμενο συμβατικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και μελών του ΝΑΤΟ έως το 2030, καθώς και για αυξανόμενη παραγωγή ρωσικών οπλικών συστημάτων. To Ant1news.gr εξετάζει τις χώρες πρόελευσης του μηχανολογικού εξοπλισμού που είναι πολύτιμος για την πολεμική βιομηχανία της Μόσχας. Μεταξύ αυτών, κάποιες ανήκουν στο ΝΑΤΟ!

Σεισμός στα ΚαλάβρυταΧθες 22:02 | Ειδήσεις

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Αχαΐα, Κορινθία και Αρκαδία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Το Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο επιστρέφει μετά από 15 χρόνια23:59Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Θρίαμβος για το “τριφύλλι”23:47Αίγυπτος: Καρέ καρέ η επίθεση τίγρη σε ακροβάτη τσίρκου (βίντεο) 23:35Πάτρα: Σύλληψη Αμερικανού στρατιωτικού για σεξουαλική παρενόχληση23:24Κίλιαν Μέρφι: Ένα μουσικό ταξίδι για την άνοιξη…23:12Απεργία 9 Απριλίου: Πως θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ22:59Μόντε Κάρλο: Οι αδερφοί Τσιτσιπά πέρασαν με ανατροπή στον δεύτερο γύρο22:43Μετρό: Διακοπή κυκλοφορίας στη γραμμή 222:28Σεισμός στα Καλάβρυτα22:14Απεργία – Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Ποιες πτήσεις θα εξυπηρετηθούν κατ’ εξαίρεση21:59ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σπουδαία νίκη για τον “Δικέφαλο”21:46ΔΣΑ: Καθολική αποχή των δικηγόρων την Δευτέρα 7 Απριλίου21:31Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Πάτησαν γκάζι στο τέλος οι “πράσινοι”21:17Κόρινθος – Συναγερμός: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στον Ισθμό21:02Βόλος – Παναιτωλικός: Κόλλησαν… στο μηδέν20:48Τουρκίγε: Η Άγκυρα αντιδρά στο ηλεκτρικό καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ20:35Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Αγρίεψαν… στην επανάληψη οι Πειραιώτες20:21Πάνω από 2000 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα τον Μάρτιο στην Κεντρική Μακεδονία20:08Δασμοί: Ο Νετανιάχου ελπίζει ότι ο Τραμπ θα μειώσει όσους έχουν επιβληθεί στο Ισραήλ 19:54Γαλλία: Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται η πρωτεύουσα19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο