Συνελήφθη ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο στην Αττική Οδό

Συνελήφθη ο 28χρονος οδηγός μηχανής που παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο στην Αττική Οδό, νωρίτερα σήμερα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 28χρονος κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα σε οδικό τμήμα της Αττικής Οδού, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, χωρίς πινακίδα.
Ο οδηγός προκειμένου να αποφύγει τον τροχονομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, παρέσυρε αστυνομικό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε έτερη δίκυκλη μοτοσυκλέτα.
Σημειώνεται, ότι από την συγκεκριμένη επικίνδυνη συμπεριφορά τραυματίστηκε και δεύτερος αστυνομικός.

Όπως διαπιστώθηκε, από τον 28χρονο είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης την 27-10-2025 από το Αστυνομικό Τμήμα Καματερού για χρονικό διάστημα -365- ημερών, καθώς είχε καταληφθεί να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης αντίστοιχης κατηγορίας.
Για την υποτροπή του, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -865- ευρώ και νέα αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης για χρονικό διάστημα -425- ημερών.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εν λόγω εξόρμησης βεβαιώθηκαν (38) παραβάσεις, όπως ενδεικτικά, για στέρηση ή δυσδιάκριτες κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης κ.α.
Ακόμα, αφαιρέθηκαν -16- άδειες ικανότητας οδήγησης, -12- άδειες κυκλοφορίας και -10- κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί πρωινές ώρες της 12-12-2025 στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ομόφωνα νέος πρόεδρος του Eurogroup - Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Ξυλούρης: Είμαι αθώος και θα αποδειχθεί







