Πάτρα - "Αποκαλύψεις": Παιδαγωγός κακοποιούσε παιδιά σε ειδικό νηπιαγωγείο - Βίντεο σοκ

Μια νέα υπόθεση φέρνει στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Αποκαλύψεις" που αφορά κακοποίηση παιδιών σε ειδικό νηπιαγωγείο στην πάτρα από την παιδαγωγό τους.
Στην εκπομπή μίλησαν μητέρες παιδιών που έχουν δεχθεί κακοποίηση από την εν λόγω παιδαγωγό, ενώ το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισαν οι "Αποκαλύψεις" σοκάρει την κοινή γνώμη.
Η καταγγελία έγινε από παιδαγωγό η οποία έκανε την πρακτική της στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο όταν έγινε μάρτυρας αυτής της συμπεριφοράς απέναντι στα παιδιά και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Στη μήνυσή της μάλιστα καταγγέλει ότι τα παιδιά έδειχναν πανικό και φόβο όταν βρίσκονταν κοντά στην συγκεκριμένη εκπαιδευτικό.
«Νιώθουμε θυμό γιατί έχουμε επιλέξει τα παιδιά μας να πάνε σε ειδικό νηπιαγωγείο πιστεύοντας ότι αυτό είναι το κατάλληλο εκπαιδευτικό πλαίσιο που μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά μας. Δυστυχώς δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος για να βρίσκονται. Τέλη Ιουνίου μας κάλεσαν από την ασφάλεια και μας είπαν ότι υπάρχει μια καταγγελία σε βάρος της δασκάλας για κακοποίηση σε κάποια παιδιά. Είναι τέσσερα τα παιδιά που αφορά την καταγγελία», δήλωσε στην εκπομπή μητέρα παιδιού.
Η καταγγελόμενη εκπαιδευτικός μιλά στις "Αποκαλύψεις" και αρνείται τις κατηγορίες της ασκούμενης νηπιαγωγού «όλα είναι ψέματα. Με εμφανίζει ως "τέρας" που κακοποιεί παιδιά, κάτι που δεν ισχύει», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο:
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Φλώρινας
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ένοχος και στο Εφετείο ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς









