LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Σήμερα 16:27

Ισραήλ - Σινουάρ: “Πάρτε πίσω τον βιαστή δολοφόνο φίλο σας” γράφει στον Ερντογάν ο υπουργός Άμυνας της χώρας

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας πόσταρε μία ανάρτηση του δολοφονημένου Σινουάρ, γράφοντας χαρακτηριστικά ''πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας, Σινουάρ''.

Γιαχία Σινουάρ

Σφοδρή επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Ισραέλ Κατζ, στον απόηχο της εξόντωσης του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ.
Ο Ισραέλ Κατζ, ο οποίος ήταν το πρώτο δημόσιο πρόσωπο που ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη (17.10.24) ότι σκοτώθηκε Γιαχία Σινουάρ, προχώρησε σήμερα σε μια ανάρτηση κατά του Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας πόσταρε μία ανάρτηση του δολοφονημένου Σινουάρ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας, Σινουάρ».

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωση του Σινγουάρ, από την ισραηλινή φυλακή, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, μετά από πέντε χρόνια διαπραγματεύσεων μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ. Επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ έχει επιτεθεί αρκετές φορές και με έντονο τρόπο κατά του Τούρκου Προέδρου.

Στο μεταξύ, σήμερα, Παρασκευή (18.10.24) ο Μπασέμ Ναϊμ, μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, επιβεβαίωσε την εξόντωση του Σινουάρ.
Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η δολοφονία του Γιαχία Σινουάρ δεν συνεπάγεται το τέλος της Χαμάς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το Ισραήλ κάνει λάθος αν πιστεύει ότι η δολοφονία των ηγετών μας σημαίνει το τέλος του αγώνα του παλαιστινιακού λαού».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως και άλλοι πρώην ηγέτες της Χαμάς είχαν σκοτωθεί και αυτά τα γεγονότα είχαν ως αποτέλεσμα το κίνημα να γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό και δημοφιλής, ενώ οι μάρτυρες έγιναν σύμβολα για τις μελλοντικές γενιές να συνεχίσουν τον αγώνα για μια ελεύθερη Παλαιστίνη» ενώ ακόμα υπογράμμισε ότι «η Χαμάς θα νικήσει στο τέλος». Ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν επιβεβαίωση του θανάτου του Γιαχία Σινουάρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της

Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια

Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ - Σινουάρ: “Πάρτε πίσω τον βιαστή δολοφόνο φίλο σας” γράφει στον Ερντογάν ο υπουργός Άμυνας της χώραςΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας πόσταρε μία ανάρτηση του δολοφονημένου Σινουάρ, γράφοντας χαρακτηριστικά ''πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας, Σινουάρ''.

Κακοκαιρία “Daniel”: O ANT1 στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας, 1 χρόνο μετά (βίντεο)Σήμερα 18:01 | Ειδήσεις

Στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας, το χωριό που «ισοπεδώθηκε» από την κακοκαιρία "Daniel", τον περασμένο Σεπτέμβριο βρέθηκε η Αννα Νικολάου για τον ΑΝΤ1.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Βόρεια Κορέα έστειλε 1500 στρατιώτες στην Ρωσία λέει η Σεούλ (βίντεο)Σήμερα 18:11 | Ειδήσεις

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας (NIS) δήλωσε επίσης ότι συνεργάζεται με την αντίστοιχη ουκρανική υπηρεσία και ότι έχει χρησιμοποιήσει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρεςΣήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Δεν έχουν τέλος τα θύματα που μετράει η χώρα μας από τροχαία στην άσφαλτο, καθώς μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε και τρίτο περιστατικό με θύμα έναν 55χρονο οδηγό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές το Σάββατο19:25Κακοκαιρία “Daniel”: O ANT1 στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας, 1 χρόνο μετά (βίντεο)19:12Αχαΐα: Έχασε τη ζωή του μαζεύοντας αχλάδια18:58Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Βόρεια Κορέα έστειλε 1500 στρατιώτες στην Ρωσία λέει η Σεούλ (βίντεο)18:45Αυστραλία: Ο Βασιλιάς Κάρολος πραγματοποιεί 6ήμερη περιοδεία18:31Ισραήλ: Οι νέες επιθέσεις της Χεζμπολάχ με drones και το “αντίο” στον Σινουάρ 18:18Formula 1 - GP ΗΠΑ: Live μετάδοση στο ANT1+18:04BRICS: Η Ρωσία προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής στην επόμενη σύνοδο17:51Πάνος Καλλίτσης: Η απόπειρα δολοφονίας του και η προφυλάκιση του δράστη που τον “πρόδωσε” το όπλο17:37Αιγιαλεία: Εξιχνιάστηκαν κλοπές με λεία χιλιάδων ευρώ17:24Γαστρεντερίτιδα – Χανιά: Συνεχίζεται ή έξαρση των κρουσμάτων17:10Διασυνδέσεις POS με ταμειακές μηχανές: Η επίτευξη του στόχου 2,5 μήνες νωρίτερα16:57Ινδονησία: Τουρίστας πόζαρε για σέλφι και τον... “κατάπιε” κύμα (βίντεο)16:43Ισραήλ - Σινουάρ: “Πάρτε πίσω τον βιαστή δολοφόνο φίλο σας” γράφει στον Ερντογάν ο υπουργός Άμυνας της χώρας16:30Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Μεγάλο Μάγιστρο του Τάγματος Αγίου Ιωάννη (εικόνες)16:16Τροχαίο - Λαμία: Θρήνος για τον πολύτεκνο γιατρό που “έσβησε” στην άσφαλτο (εικόνες)16:03Ρωσία: Απαγορεύει την "προπαγάνδα" του τρόπου ζωής χωρίς παιδιά15:49Μεταναστευτικό: To ευρωπαϊκό “αγκάθι” φέρνει κόντρες στην Αθήνα και για τα ελληνοτουρκικά15:35Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρες15:2214χρονος “έκρυβε” σκληρά ναρκωτικά κάτω από το κρεβάτι του15:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο