LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Χθες 18:30 | Ανανέωση: Χθες 21:47

Τροχαίο - Νέα Κίος: Εξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 38χρονης μητέρας

Η άτυχη γυναίκα που πήγαινε να πιάσει δουλειά έχασε τη ζωή της όταν έπεσε πάνω της όχημα από το αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ρεπορτάζ των Λίλιαν Τσουρλή - Βασίλη Γιαννούλη για το Κεντρικο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1

Θρήνος για την 39χρονη μητέρα που σκοτώθηκε στην Νέα Κίο.

Μόλις πριν από λίγες μέρες η 39χρονη συζητούσε με τους υπόλοιπους κατοίκους της Νέα Κίου ότι τα χειρότερα έρχονται με τους Ρομά που δρούσαν ανεξέλεγκτοι στην περιοχή μιας και το συγκεκριμένο σημείο το είχαν μετατρέψει σε αυτοσχέδια πίστα αυτοκινήτων .

Και οι δύο επιβαίνοντες που σε βάρος τους υπήρχαν καταγγελίες για επικίνδυνη οδήγηση, βγήκαν από το σμπαραλιασμένο τους αυτοκίνητο με αμυχές ,συνελήφθησαν χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν ποιος οδηγούσε. Ο 25χρονος που είχε δίπλωμα ή ο 21χρονος χωρίς δίπλωμα. Για αυτό και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από το dna που έλαβαν οι αρχές από τιμόνι και καθίσματα.

Ο θάνατος της 39χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών που έχασε τη ζωή της μέρα μεσημέρι την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά της ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς τα περιστατικά παραβατικότητας στη Νέα Κίο έχουν μετατραπεί σε παγόβουνο, Πριν δυο μήνες οι κάτοικοι μάζευαν σφαίρες

Χθες το βράδυ ο δήμαρχος της περιοχής συναντήθηκε εκτάκτως με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα στην περιοχή στα πλαίσια της καταπολέμησής εγκλημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων από την αστυνομία ελέγχθηκαν 15.358 άτομα και 579 οχήματα, από αυτούς προσηχθήσαν 2.458, συνελήφθησαν 1.059 [για διάφορα αδικήματα],ακινητοποιήθηκαν 55 οχήματα και βεβαιώθηκαν 873 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στο συγκεκριμένο σημείο, σημείο που την περασμένη Παρασκευή η γυναίκα πλήρωσε με τη ζωή της την ανεξέλεγκτη δράση των Ρομά. σήμερα συνελήφθησαν ξανά άλλοι δύο καθώς έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η αστυνομία προχώρησε και στην κατάσχεση των αυτοκινήτων τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα

ΣΥΡΙΖΑ - Πολιτική Γραμματεία: Δεν αναβάλλεται το Συνέδριο

Σινουάρ: O IDF επιβεβαίωσε τον θάνατό του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑθήνα: Βιασμός 6χρονης από 45χρονοΣήμερα 06:23 | Ειδήσεις

Σοκαριστικά ήταν τα συμπεράσματα γιατρών, παιδοψυχολόγων και ιατροδικαστή αφού εξέτασαν την άτυχη μικρή και διαπίστωσαν τον καταναγκασμό στην οποία είχε υποβληθεί.

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 17:45 | Ειδήσεις

Που θα είναι θυελλώδεις οι άνεμοι. Πόσο θα υποχωρήσει η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον ΈβροΧθες 23:27 | Ειδήσεις

«Η πολιτική της Ευρώπης στο Μεταναστευτικό άλλαξε και ήρθε πιο κοντά στις ελληνικές θέσεις», υποστήριξε ο Πρωθυπουργός από τος Βρυξέλες.

Θάνατος Σινουάρ: Οι αντιδράσεις και οι ελπίδες για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρωνΧθες 22:47 | Ειδήσεις

Πώς αντέδρασαν οι χώρες της Δύσης στην είδηση θανάτου του ηγέτη της παλαιστινιακής οργάνωσης. Αναπτερώνονται οι ελπίδες για συμφωνία εκεχειρίας και απελευθέρωση των ομήρων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αθήνα: Βιασμός 6χρονης από 45χρονο06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Φόρτωσαν 50 κιλά χασίς στο αμάξι και... βγήκαν στην Εθνική Οδό23:59Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η Βασίλισσα… μάδησε το τριφύλλι23:47Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον Έβρο23:35Θάνατος Σινουάρ: Οι αντιδράσεις και οι ελπίδες για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων23:22ΣΥΡΙΖΑ: Στα πρόθυρα νέας διάσπασης το κόμμα23:08Αμβέρσα – Τσιτσιπάς: Δύσκολη νίκη και πρόκριση στους “8”22:55Διασύνδεση POS: Τα αποκαλυπτικά στοιχεία για την φοροδιαφυγή και τα πρόσθετα έσοδα22:41Μεσσηνία: Θανάσιμος τραυματισμός άντρα που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του22:28Αττικη: Εκτεταμένη νοθεία στα καύσιμα δείχνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι22:14Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον 40χρονο για το “ακέφαλο πτώμα”22:01Τροχαίο - Νέα Κίος: Εξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 38χρονης μητέρας 21:47Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τον καρκίνο του προστάτη21:34Βία ανηλίκων - Κρήτη: 16χρονος γρονθοκόπησε άγρια ανήλικο μέσα στο σχολείο21:21Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα21:07Κακλαμάνης κατά Σκυλακάκη για το Χρηματιστήριο Ενέργειας20:54Θεσσαλονίκη: Αποθήκη είχε χιλιάδες “μαϊμού” ρούχα (εικόνες)20:40Σινουάρ: O IDF επιβεβαίωσε τον θάνατό του20:27ΕΛΣΤΑΤ για ΑΕΠ: Αυξημένα κατά 5 δις ευρώ το 202320:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο