LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Χθες 19:00 | Ανανέωση: Χθες 20:00

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δούκας - Γερουλάνος έδωσαν μάχη για την δεύτερη θέση

Συνεχής ροή ενημέρωσης για το θρίλερ που προέκυψε από την ενσωμάτωση των ψήφων ανά την επικράτεια, καθώς λίγες ψήφοι χώριζαν τον Χάρη Δούκα με τον Παύλο Γερουλάνο, για να κριθεί ποιος θα περάσει στον β' γύρο.

Δούκας - Γερουλάνος

Έκλεισαν στις 20:00 οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή που καταγράφηκε να δίνει αισιοδοξία στην παράταξη, καθώς ήταν περισσότεροι από 300.000 οι ψηφοφόροι σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της κεντρικής Μακεδονίας ήταν αυτά που συγκέντρωσαν τον περισσότερο κόσμο, ενώ «ρυθμιστής» του αποτελέσματος φαίνεται πως ήταν τα δεκάδες χιλιάδες νέα μέλη που ενεγράφησαν στους καταλόγους.

Οι έξι υποψήφιοι παρακολούθησαν με αγωνία τα αποτελέσματα που θα κρίνουν την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και νωρίτερα ποιοι θα βρεθούν στον δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέγραψε αδιαμφισβήτη πρωτιά, ενώ μάχη έδωσαν Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος για το ποιος τελικώς θα καταλάβει την δεύτερη θέση, με τον Χάρη Δούκα να είναι τελικώς απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη στις 13 Οκτωβρίου.

Αντώνης Σεφερλής μετέφερε από την Χαριλάου Τρικούπη όλα τα νεότερα από την εκλογική διαδικασία, για τον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr, με συνεχή ενημέρωση.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπηςΧθες 21:04 | Ειδήσεις

Σαφές προβάδισμα του πρώτου σε ψήφους και μάχη - "θρίλερ" για την δεύτερη θέση προκύπτει από την σταδιακή ενσωμάτωση των ψήφων από την επικράτεια και το εξωτερικό.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πιο δυνατόΣήμερα 00:14 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη μετά το αποτέλεσμα της κάλπης του πρώτου γύρου, που τον ανέδειξε πρώτο.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Δούκας: το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίαςΣήμερα 01:13 | Ειδήσεις

Τι ζήτησε από τους πολίτες ο Χάρης Δούκας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)Χθες 23:55 | Ειδήσεις

Σειρήνες ήχησαν στην Χάιφα, μετά από πυραυλική επίθεση της Χεζμπολάχ. Έκκληση του Ισραήλινού στρατού να απομακρυνθούν ποι άμαχοι από τα νότια της Βηρυτού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Δούκας: το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας01:15Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Η μάχη είναι ακόμη ανοιχτή01:03Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Κατρίνης: Ελεύθερα και ανεπηρεάστα πρέπει να βγει ο Πρόεδρος00:50Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Τώρα χρειάζεται ενότητα και πολλή δουλειά00:37Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)00:24Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πιο δυνατό00:10Υποβρύχιο Trooper: Η μυστική αποστολή, τα σενάρια και η ανατροπή για το ναυάγιο (εικόνες)23:56Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Άννα Διαμαντοπούλου: Την επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι23:43Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ23:31Αγρίνιο: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του23:19Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων23:06Super League: Ο ΠΑΟΚ...απολαμβάνει την κορυφή22:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το “θρίλερ” για τη δεύτερη θέση και η “ανατροπή” της Αττικής22:39Ρέθυμνο: Διπλό “χτύπημα” κατά διακινητών κάνναβης 22:27Γάζα: Η Χαμάς χαιρετίζει την “ένδοξη” επίθεση της 7ης Οκτωβρίου κατά του Ισραήλ22:14Νέα σχολική χρονιά και ιώσεις22:01Τροχαίο στο Ηράκλειο: Παρέσυρε δύο άτομα και “μπούκαρε” σε κατάστημα21:47Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης21:33Ενδοοικογενειακή βία: Κατήγγειλε διπλή επίθεση από τον αδερφό της μέσα σε 48 ώρες21:21Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 95 σημεία21:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο