LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Χθες 23:55 | Ανανέωση: Σήμερα 00:24

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)

Σειρήνες ήχησαν στην Χάιφα, μετά από πυραυλική επίθεση της Χεζμπολάχ. Έκκληση του Ισραήλινού στρατού να απομακρυνθούν ποι άμαχοι από τα νότια της Βηρυτού.

Ισραήλ - Χάιφα - επίθεση

Αργά το βράδυ της Κυριακής, η Χεζμπολάχ χτύπησε με πυραύλους τη Χάιφα, όπου σημειώθηκαν εκρήξεις και υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Για πρώτη φορά, η σιιτική οργάνωση έχει στοχεύσει σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα του The times of Israel, οι σειρήνες ακούστηκαν στη Χάιφα αλλά και σε κοντινές πόλεις στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ. Οι αναφορές κάνουν λόγο για μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων χωρις να υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις ρουκέτες που εκτόξευσε το βράδυ της Κυριακής η Χεζμπολάχ του Λιβάνου εναντίον της Χάιφας, στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλούνται οι Times of Israel. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Νωρίτερα, το φιλοϊρανικό κίνημα επιβεβαίωσε την επίθεση, υποστηρίζοντας πως στόχος ήταν ισραηλινή στρατιωτική βάση κοντά στη Χάιφα.

Την ίδια ώρα, το Ισραήλ εξαπολύει νέα μεγάλη επίθεση από αέρος τη Βηρυτό, για άλλη μια νύχτα.

Ισραήλ: Ο στρατός απευθύνει νέα έκκληση για εκκένωση του νοτίου προαστίου της Βηρυτού

Ο ισραηλινός στρατός απηύθυνε νέα έκκληση σήμερα το βράδυ προς τους κατοίκους του νοτίου προαστίου της Βηρυτού να εκκενώσουν την περιοχή, προπύργιο της Χεζμπολάχ που αποτέλεσε επανειλημμένα στόχο των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών τις τελευταίες ημέρες.

“Επείγουσα προειδοποίηση προς όσους κατοικούν στις γειτονιές Μπουρτζ αλ-Μπαράτζνε και Χαντάθ του νοτίου προαστίου της Βηρυτού. Βρίσκεστε κοντά σε εγκαταστάσεις και συμφέροντα της Χεζμπολάχ και ο ισραηλινός στρατός θα επέμβει εναντίον τους στο εγγύς μέλλον”, δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος Αβισάι Αντράε στην πλατφόρμα Χ προτρέποντας τους κατοίκους αυτών των περιοχών να απομακρυνθούν.

Άνοιξε ο εναέριος χώρος στο Ιράν

Ο Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν έχει άρει όλους τους περιορισμούς στις πτήσεις περίπου έξι ώρες πριν από τη λήξη της ΝΟΤΑΜ.

Το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας IRNA ανέφερε ότι οι πτήσεις «επέστρεψαν στο κανονικό».

«Για το θέμα αυτό ενημερώθηκαν οι αεροπορικές εταιρείες και οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από απόψε σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων», ανέφερε το πρακτορείο επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι οι πτήσεις θα διακοπούν από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί τοπική ώρα, λόγω αδιευκρίνιστων επιχειρησιακών περιορισμών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες)

ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Δούκας στον β' γύροΣήμερα 00:57 | Ειδήσεις

Άνετα πέρασε στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης. Οριακά πήρε την δεύτερη θέση ο Χάρης Δούκας, που "κονταροχτυπήθηκε" με τον Παύλο Γερουλάνο.

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)Χθες 23:55 | Ειδήσεις

Σειρήνες ήχησαν στην Χάιφα, μετά από πυραυλική επίθεση της Χεζμπολάχ. Έκκληση του Ισραήλινού στρατού να απομακρυνθούν ποι άμαχοι από τα νότια της Βηρυτού.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον άτυχο φύλακα (εικόνες)Χθες 16:34 | Ειδήσεις

Θλίψη στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου 54χρονου που έχασε τη ζωή του στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Υποβρύχιο Trooper: Η μυστική αποστολή, τα σενάρια και η ανατροπή για το ναυάγιο (εικόνες)Χθες 17:15 | Ειδήσεις

Τα σενάρια και οι πληροφορίες για το βρετανικό υποβρύχιο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου που έγινε ο υγρός τάφος για 64 άνδρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Δούκας στον β' γύρο01:30Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Δούκας: το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας01:17Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Η μάχη είναι ακόμη ανοιχτή01:04Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Κατρίνης: Ελεύθερα και ανεπηρεάστα πρέπει να βγει ο Πρόεδρος00:50Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Τώρα χρειάζεται ενότητα και πολλή δουλειά00:37Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)00:24Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πιο δυνατό00:10Υποβρύχιο Trooper: Η μυστική αποστολή, τα σενάρια και η ανατροπή για το ναυάγιο (εικόνες)23:56Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Άννα Διαμαντοπούλου: Την επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι23:43Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ23:31Αγρίνιο: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του23:19Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων23:06Super League: Ο ΠΑΟΚ...απολαμβάνει την κορυφή22:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το “θρίλερ” για τη δεύτερη θέση και η “ανατροπή” της Αττικής22:39Ρέθυμνο: Διπλό “χτύπημα” κατά διακινητών κάνναβης 22:27Γάζα: Η Χαμάς χαιρετίζει την “ένδοξη” επίθεση της 7ης Οκτωβρίου κατά του Ισραήλ22:14Νέα σχολική χρονιά και ιώσεις22:01Τροχαίο στο Ηράκλειο: Παρέσυρε δύο άτομα και “μπούκαρε” σε κατάστημα21:47Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης21:33Ενδοοικογενειακή βία: Κατήγγειλε διπλή επίθεση από τον αδερφό της μέσα σε 48 ώρες21:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο