LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Χθες 20:58

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Παρέσυρε δύο άτομα και “μπούκαρε” σε κατάστημα

Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αυτοκίνητο να κάνει «ντου» και να καταλήγει σε τζαμαρία καταστήματος.

Κατερίνη - Τζαμαρία - Θάνατος

(εικόνα αρχείου)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (06/10) στην συμβολή Μίνωος και 62 Μαρτύρων.

Πιο συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορεία του, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να μπουκάρει σε κατάστημα και να σπάσει την τζαμαρία.

Παρέσυρε δύο άτομα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, συμφώνα με πληροφορίες.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Πηγή: neakriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Λονδίνο: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου

Ναρκωτικά: Είχαν τα χρήματα από τα...κέρδη τους σε χρηματοκιβώτιο (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπηςΧθες 21:04 | Ειδήσεις

Σαφές προβάδισμα του πρώτου σε ψήφους και μάχη - "θρίλερ" για την δεύτερη θέση προκύπτει από την σταδιακή ενσωμάτωση των ψήφων από την επικράτεια και το εξωτερικό.

Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δούκας - Γερουλάνος δίνουν μάχη για την δεύτερη θέσηΧθες 19:00 | Ειδήσεις

Συνεχής ροή ενημέρωσης: Θρίλερ προκύπτει από την ενσωμάτωση των ψήφων ανά την επικράτεια, καθώς λίγες ψήφοι χωρίζουν τον Χάρη Δούκα με τον Παύλο Γερουλάνο, για να κριθεί ποιος θα περάσει στον β' γύρο.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πιο δυνατόΣήμερα 00:14 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη μετά το αποτέλεσμα της κάλπης του πρώτου γύρου, που τον ανέδειξε πρώτο.

Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)Χθες 19:20 | Ειδήσεις

Μήνυμα εμψύχωσης έστειλε στους στρατιώτες του Ισραήλ ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος μετέβη στα σύνορα με τον Λίβανο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)00:24Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πιο δυνατό00:10Υποβρύχιο Trooper: Η μυστική αποστολή, τα σενάρια και η ανατροπή για το ναυάγιο (εικόνες)23:56Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Άννα Διαμαντοπούλου: Την επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι23:43Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ23:31Αγρίνιο: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του23:19Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων23:06Super League: Ο ΠΑΟΚ...απολαμβάνει την κορυφή22:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το “θρίλερ” για τη δεύτερη θέση και η “ανατροπή” της Αττικής22:39Ρέθυμνο: Διπλό “χτύπημα” κατά διακινητών κάνναβης 22:27Γάζα: Η Χαμάς χαιρετίζει την “ένδοξη” επίθεση της 7ης Οκτωβρίου κατά του Ισραήλ22:14Νέα σχολική χρονιά και ιώσεις22:01Τροχαίο στο Ηράκλειο: Παρέσυρε δύο άτομα και “μπούκαρε” σε κατάστημα21:47Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης21:33Ενδοοικογενειακή βία: Κατήγγειλε διπλή επίθεση από τον αδερφό της μέσα σε 48 ώρες21:21Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 95 σημεία21:07Κύθηρα: Η ανομβρία “έφαγε” το λάδι (βίντεο)20:53Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Λονδίνο: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου20:40Πανιώνιος – Κολοσσός: Με ανατροπή η επιστροφή του στην Basket League20:26Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Πάτρα: Ένταση στις κάλπες για ψήφους από... Νεοδημοκράτες20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο