LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Χθες 22:59

Αγρίνιο: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τη ζωή του έχασε εν ώρα εργασίας ένας αγρότης μικρής ηλικίας. Τραγικός μάρτυρας ο αδερφός του.

Τρακτερ - Ανατροπή

Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Μακρυνείας τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 6/10 καθώς ένας αγρότης, ηλικίας 47 ετών, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με τρακτέρ.

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε όταν το τρακτέρ ανατράπηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ανηφορικό δρόμο στην τοποθεσία Μελισσοχώρι Αρακύνθου.

Ο άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς χτυπήθηκε στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ μαζί του βρισκόταν και ο αδερφός του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μερίμνησε για την διακομιδή στο Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς και δύναμη της Πυροσβεστικής.

Πηγή: agriniopress.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ - Λίβανος: Από τα σύνορα έστειλε μήνυμα νίκης ο Νετανιάχου (εικόνες)

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Λονδίνο: Τι ψήφισαν οι Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαLive Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπηςΧθες 21:04 | Ειδήσεις

Σαφές προβάδισμα του πρώτου σε ψήφους και μάχη - "θρίλερ" για την δεύτερη θέση προκύπτει από την σταδιακή ενσωμάτωση των ψήφων από την επικράτεια και το εξωτερικό.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πιο δυνατόΣήμερα 00:14 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη μετά το αποτέλεσμα της κάλπης του πρώτου γύρου, που τον ανέδειξε πρώτο.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Δούκας: το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίαςΣήμερα 01:13 | Ειδήσεις

Τι ζήτησε από τους πολίτες ο Χάρης Δούκας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)Χθες 23:55 | Ειδήσεις

Σειρήνες ήχησαν στην Χάιφα, μετά από πυραυλική επίθεση της Χεζμπολάχ. Έκκληση του Ισραήλινού στρατού να απομακρυνθούν ποι άμαχοι από τα νότια της Βηρυτού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Δούκας: το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας01:15Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Η μάχη είναι ακόμη ανοιχτή01:03Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Κατρίνης: Ελεύθερα και ανεπηρεάστα πρέπει να βγει ο Πρόεδρος00:50Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Τώρα χρειάζεται ενότητα και πολλή δουλειά00:37Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ “χτυπά” τη Χάιφα - Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό (βίντεο)00:24Εκλογές ΠΑΣΟΚ- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πιο δυνατό00:10Υποβρύχιο Trooper: Η μυστική αποστολή, τα σενάρια και η ανατροπή για το ναυάγιο (εικόνες)23:56Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Άννα Διαμαντοπούλου: Την επόμενη ημέρα θα είμαστε ενωμένοι23:43Ερντογάν: Είμαστε το μόνο κράτος που πλήττει οικονομικά το Ισραήλ23:31Αγρίνιο: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του23:19Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Μοιρασμένο” το ντέρμπι των αιωνίων23:06Super League: Ο ΠΑΟΚ...απολαμβάνει την κορυφή22:52Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το “θρίλερ” για τη δεύτερη θέση και η “ανατροπή” της Αττικής22:39Ρέθυμνο: Διπλό “χτύπημα” κατά διακινητών κάνναβης 22:27Γάζα: Η Χαμάς χαιρετίζει την “ένδοξη” επίθεση της 7ης Οκτωβρίου κατά του Ισραήλ22:14Νέα σχολική χρονιά και ιώσεις22:01Τροχαίο στο Ηράκλειο: Παρέσυρε δύο άτομα και “μπούκαρε” σε κατάστημα21:47Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης21:33Ενδοοικογενειακή βία: Κατήγγειλε διπλή επίθεση από τον αδερφό της μέσα σε 48 ώρες21:21Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 95 σημεία21:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο