LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2024 11:08 | Ανανέωση: 07 Ιουλίου 2024 11:11

Κρήτη - Ενδοοικογενειακή βία: Την χτύπησε και είπε στο ΕΚΑΒ για δήθεν “τροχαίο”

Την κατάσταση "έσωσε" και σε αυτήν την περίπτωση ο γιατρός ο οποίος εξέτασε την κοπέλα και διαπίστωσε τραύματα που δεν έμοιαζαν με εκείνα από ένα τροχαίο.

Βια - κακοποίηση - ενδοοικογενειακή βια

Μια ακόμα παρέμβαση γιατρού με τις κατάλληλες ενέργειες την κατάλληλη στιγμή, αποδείχθηκε σωτήρια σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα του νησιού neakriti.gr, ένας νεαρός άνδρας 21 ετών και μια νεαρή γυναίκα 27 ετών, αμφότεροι κάτοικοι της περιοχής Μάλια στο Ηράκλειο Κρήτης, κάλεσαν το ΕΚΑΒ ζητώντας να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, υποστηρίζοντας ότι είχαν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Ωστόσο, όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, ο γιατρός που εξέτασε την κοπέλα παρατήρησε ότι οι τραυματισμοί της δεν υπάγονταν στο είδος των τραυμάτων τα οποία συνήθως προκαλούνται από τροχαία ατυχήματα. Ακολούθησε αναφορά εκ μέρους του γιατρού και προανάκριση, και διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άνδρας είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στη γυναίκα, ασκώντας της βία.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ ο νεαρός άνδρας αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία τοπογράφου: Στα δικαστήρια ο 44χρονος - Αναζητείται ο ηθικός αυτουργός

“ΨΑΡΑ”: Βολές κατά 4 UAV που απείλησαν την φρεγάτα και εμπορικό πλοίο

Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)Σήμερα 19:35 | Ειδήσεις

Στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας έπεσε ένας ανήλικος μαθητής, στη Θεσσαλονίκη. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)Σήμερα 16:45 | Ειδήσεις

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ενώ εργαζόταν, σήμερα τα ξημερώματα. Καρέ - καρέ η μεταφορά της σορού του.

Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48Θεσσαλονίκη: Ανήλικος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (εικόνες)19:35Basket League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με “διπλό” στο Αλεξάνδρειο19:21Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή19:08Βία ανηλίκων - Καταγγελία: 4 ανήλικες έδωσαν ραντεβού σε 13χρονη και την χτύπησαν18:54ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φαραντούρης κατέθεσε την υποψηφιότητα του18:41Εγνατία: Φορτηγό έπεσε σε σταθμό διοδίων (εικόνες)18:27Παναθηναϊκός – Αράο: Κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο18:14Αμαλιάδα: Θρήνος για τον 5χρονο Κωνσταντίνο18:01Εκτροπή ασθενοφόρου στην Καισαριανή (εικόνες)17:47ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Οκτωβρίου17:34Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του Ράμα17:20Θεσσαλονίκη: Είχε φυλακίσει μετανάστες σε διαμέρισμα και τους εκβίαζε17:07Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)16:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο