Πύργος: Η “κεραυνοβόλος μηνιγγίτιδα” και η τραγική κατάληξη της γυναίκας
Θλίψη αλλά και ανησυχία έχει προκαλέσει ο θάνατος γυναίκας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ της νοσηλευτικής μονάδας Πύργου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.
Η άτυχη γυναίκα μητέρα δύο αγοριών 19-20 ετών, χάθηκε μέσα σε λίγη ώρα, λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης που παρουσίασε.
Ακόμα και κατά τη διακομιδή της από το σπίτι της στην Παλαιοβαρβάσαινα προς το νοσοκομείο του Πύργου από τον σύζυγό της, ο ιός είχε απίστευτα γρήγορη εξέλιξη, αυτό που ιατρικά αναφέρεται ως “κεραυνοβόλος μηνιγγίτιδα”.
Σύμφωνα με το ilialive.gr η γυναίκα εργαζόταν ως ταμίας σε τράπεζα του Πύργου, ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή.
Ο σύζυγός της μίλησε για το πως εξελίχθηκε μέσα σε λίγη ώρα η ασθένεια.
Ο Παναγιώτης Αριστόπουλος εξήγησε τα κοινά συμπτώματα που παρουσίασε η σύζυγός του Κατερίνα Γεωργοπούλου, λίγες ημέρες πριν και πως ο αθώος πονόλαιμος αποδείχθηκε πως έκρυβε μια τραγική κατάληξη για την άτυχη γυναίκα.
Λαύριο - Εκρηκτικά: Η απομάκρυνση του πλοίου και η παρέμβαση εισαγγελέα
Τέμπη - Μητσοτάκης: Η αμφισβήτηση των θεσμών οδηγεί σε “κοινωνική ζούγκλα”
Δόμνα Μιχαλίδου: Ο γάμος και οι πρώτες δηλώσεις της (βίντεο)