LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 03 Ιουλίου 2024 13:47

“Χριστίνα”: Πωλείται το πλωτό ανάκτορο του Ωνάση (εικόνες)

Όλες οι λεπτομέρειες για τις ανέσεις, τα έπιπλα και τα υλικά, μέσα στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Έλληνα μεγιστάνα η οποία πωλείται. Ποια θα είναι η τιμή εκκίνησης.

Χριστίνα Ωνάση

Η «Christina O», η θρυλική θαλαμηγός η οποία ανήκε κάποτε στον Αριστοτέλη Ωνάση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» πωλείται ξανά και μάλιστα έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ανακαινισμένη θαλαμηγός «Christina Ο» στην οποία ο Ωνάσης έδωσε το όνομα της κόρης του Χριστίνας, σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού «Boat International» βρίσκεται στο λιμάνι της Νίκαιας στη Γαλλία, η δε τιμή πώλησής της έχει οριστεί από το πρακτορείο θαλαμηγών «Morley Yachts» στα 90.000.000 ευρώ.

Χριστίνα Ωνάση

Χριστίνα Ωνάση

Στο σκάφος 99,1 μέτρων έχουν φιλοξενηθεί την εποχή του Αριστοτέλη Ωνάση η Μαρία Κάλλας, η Τζάκι Κένεντι-Ωνάση, η Μέριλιν Μονρό, η Λιζ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και ο Τζον Γουέιν. Πάνω στη θαλαμηγό έχουν περπατήσει επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Κένεντι και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Ιδιοκτήτης του «Christina Ο» είναι το δικηγορικό γραφείο που ίδρυσε ο Ιβορ Φιτζπάτρικ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας «Ivor Fitzpatrick & Company Solicitors». Αφού συνέχισαν τις ανακαινίσεις που είχαν ξεκινήσει οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της θαλαμηγού, η ιρλανδική εταιρία αποφάσισε να την πουλήσει.

Οι συναρπαστικές ανακαινίσεις

Μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων η θαλαμηγός διατηρεί το στιλ που της είχε δώσει η Τζάκι όταν παντρεύτηκε τον Ωνάση, με εντυπωσιακές προσθήκες πανάκριβης πολυτέλειας. Ξεχωρίζουν η εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό στον πυθμένα της οποίας υπάρχει ψηφιδωτό που αναπαράγει την εικόνα από το μινωικό παλάτι της Κνωσού με τους αθλητές που πηδούν πάνω από ταύρο. Μάλιστα, η πισίνα μπορεί να μετατραπεί και σε πίστα χορού.

Η σουίτα του Ωνάση έχει τζάκι φτιαγμένο από όνυχα, τον πολύτιμο λίθο ο οποίος κοσμεί και την κυκλική σκάλα του σαλονιού, όπου υπάρχει το πιάvo Steinway, στο οποίο έπαιξαν μουσική ο Φρανκ Σινάτρα και η Τζάκι Κένεντι-Ωνάση. Τα καλύμματα στα σκαμπό στο μπαρ «Ari’s Bar» είναι φτιαγμένα από δέρμα φάλαινας, ενώ όποιος κάθεται σε αυτά μπορεί να ακουμπήσει τα πόδια του σε σημεία που είναι φτιαγμένα από δόντια του ζώου.

Χριστίνα Ωνάση

Χριστίνα Ωνάση

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”

Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)

Κύπρος: Άνδρας σκότωσε τον κουνιάδο του μετά από καυγά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔήμος Αθηναίων: Συλλήψεις υπαλλήλων για εκβιασμούςΧθες 21:13 | Ειδήσεις

Οι συλληφθέντες, είναι διοικητικοί υπάλληλοι και φέρονται να εκβίαζαν καταστηματάρχες για να μην πραγματοποιούν ελέγχους ή να μην βεβαιώνουν παραβάσεις.

Παναγιώτης Στάθης: Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία στο Νέο ΨυχικόΧθες 18:18 | Ειδήσεις

Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στα ίχνη του για τη δολοφονία του τοπογράφου. Τι τον «πρόδωσε», τι ερευνάται ακόμα

ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκε κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω εμπορίου κινητών τηλεφώνωνΧθες 22:08 | Ειδήσεις

Μόνο για τις χρήσεις του 2017 και 2018 επιβλήθηκαν φόροι και πρόστιμα που αγγίζουν τα 130.000.000 ευρώ και ο έλεγχος συνεχίζεται.

Λέσβος: Σύλληψη για τη φωτιά στο ΜανταμάδοΧθες 20:28 | Ειδήσεις

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 28χρονο που φέρεται να έκανε κτηνοτροφικές εργασίες στην περιοχή και να προκάλεσε την φωτιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euro 2024: Η Ολλανδία στους “4” με ανατροπή00:00Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βόλτα στο κάστρο του Ουίνδσορ με ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)23:46ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκε κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω εμπορίου κινητών τηλεφώνων23:33Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)23:19Missing alert για την εξαφάνιση 59χρονου23:06Τρίκαλα: Γιατρός βρήκε αράχνες στο αυτί ασθενούς22:52Κασσελάκης: Ρευστοποίηση του κόμματος και των οργάνων δεν θα υπάρξει22:39Αλτσχάιμερ – Καφεΐνη: Τα ευεργετικά της αποτελέσματα στην επιβράδυνση της νόσου22:25Λέσβος: Σύλληψη για τη φωτιά στο Μανταμάδο22:12ΕΚΠΑ: Σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αθηνών21:58Euro 2024: Η Αγγλία στα ημιτελικά21:45Διατροφή: Ζούμε στα 70 ανάλογα με το τι τρώμε στα 4021:31Δήμος Αθηναίων: Συλλήψεις υπαλλήλων για εκβιασμούς21:18Σεισμός στο Ιόνιο21:04Ψηφιοποίηση Υπηρεσιών: Σημαντική πρόοδος της Ελλάδας20:51Πυροσβεστική: 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο20:37Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Δόση πήρε το “εισιτήριο” για το Παρίσι20:23Formula 1: Ο Ράσελ πήρε την pole, η Mercedes “κλείδωσε” την πρώτη σειρά20:10Περιοχές Δίκαιης Μετάβασης: Υπερκάλυψη πόρων για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας19:55Παναγιώτης Στάθης: Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο