LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 10:44

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ηλικιωμένος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του

Δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος άνδρας που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του στη Θεσσαλονίκη. Τι είχε αναφέρει στην απολογία του ο 42χρονος.

Ηλικιωμένη - Ηλικιωμένος - χερακια - χέρι

Κατέληξε ο 82χρονος που φέρεται να τον ξυλοκόπησε ο γιος του και νοσηλευόταν διασωληνωμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος γιος, που ισχυριζόταν ότι ο πατέρας του έπεσε μόνος του, μετά την απολογία του σε ανακριτή, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Η κατηγορία σε βάρος του από ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, αναμένεται να αλλάξει μετά την εξέλιξη αυτή.

Πιο συγκεκριμένα στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη της ενδοοικογενειακής βαριάς σωματικής βλάβης που τού αποδίδεται σε βαθμό κακουργήματος. Κατά πληροφορίες, φέρεται να απολογήθηκε ότι είχε λογομαχία με τον πατέρα του, αλλά να αρνήθηκε ότι άσκησε βία εναντίον του.

Η Αστυνομία τον συνέλαβε την περασμένη Κυριακή μετά την ένορκη κατάθεση που έδωσε ειδικευόμενος γιατρός του Νοσοκομείου όπου διακομίστηκε ο ηλικιωμένος, τα ξημερώματα της ίδια μέρας.

Ο γιατρός κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης του ηλικιωμένου κι αφού εκείνος τού παραπονέθηκε για έντονο πόνο στα πλευρά και για κεφαλαλγία, στη συνέχεια τού εκμυστηρεύτηκε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε, τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση. Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Η μητέρα του 42χρονου, εξεταζόμενη από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης, «κάλυψε» τον γιο της, αναφέροντας ότι σύζυγός της γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, και ότι αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ επειδή ο 82χρονος ένιωθε ζαλάδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Ανοίγουν οι κάλπες - Το εκλογικό σύστημα και το προβάδισμα των “Εργατικών”

Αυγενάκης: Το επεισόδιο στο αεροδρόμιο, η “ασυλία” και η διαγραφή (βίντεο)

O Τραμπ βρίζει Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις - “Τον έβγαλα από τη μέση” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔήμος Αθηναίων: Συλλήψεις υπαλλήλων για εκβιασμούςΧθες 21:13 | Ειδήσεις

Οι συλληφθέντες, είναι διοικητικοί υπάλληλοι και φέρονται να εκβίαζαν καταστηματάρχες για να μην πραγματοποιούν ελέγχους ή να μην βεβαιώνουν παραβάσεις.

Παναγιώτης Στάθης: Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία στο Νέο ΨυχικόΧθες 18:18 | Ειδήσεις

Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στα ίχνη του για τη δολοφονία του τοπογράφου. Τι τον «πρόδωσε», τι ερευνάται ακόμα

ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκε κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω εμπορίου κινητών τηλεφώνωνΧθες 22:08 | Ειδήσεις

Μόνο για τις χρήσεις του 2017 και 2018 επιβλήθηκαν φόροι και πρόστιμα που αγγίζουν τα 130.000.000 ευρώ και ο έλεγχος συνεχίζεται.

Λέσβος: Σύλληψη για τη φωτιά στο ΜανταμάδοΧθες 20:28 | Ειδήσεις

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 28χρονο που φέρεται να έκανε κτηνοτροφικές εργασίες στην περιοχή και να προκάλεσε την φωτιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euro 2024: Η Ολλανδία στους “4” με ανατροπή00:00Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βόλτα στο κάστρο του Ουίνδσορ με ηλεκτρικό πατίνι (βίντεο)23:46ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκε κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω εμπορίου κινητών τηλεφώνων23:33Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)23:19Missing alert για την εξαφάνιση 59χρονου23:06Τρίκαλα: Γιατρός βρήκε αράχνες στο αυτί ασθενούς22:52Κασσελάκης: Ρευστοποίηση του κόμματος και των οργάνων δεν θα υπάρξει22:39Αλτσχάιμερ – Καφεΐνη: Τα ευεργετικά της αποτελέσματα στην επιβράδυνση της νόσου22:25Λέσβος: Σύλληψη για τη φωτιά στο Μανταμάδο22:12ΕΚΠΑ: Σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αθηνών21:58Euro 2024: Η Αγγλία στα ημιτελικά21:45Διατροφή: Ζούμε στα 70 ανάλογα με το τι τρώμε στα 4021:31Δήμος Αθηναίων: Συλλήψεις υπαλλήλων για εκβιασμούς21:18Σεισμός στο Ιόνιο21:04Ψηφιοποίηση Υπηρεσιών: Σημαντική πρόοδος της Ελλάδας20:51Πυροσβεστική: 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο20:37Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Δόση πήρε το “εισιτήριο” για το Παρίσι20:23Formula 1: Ο Ράσελ πήρε την pole, η Mercedes “κλείδωσε” την πρώτη σειρά20:10Περιοχές Δίκαιης Μετάβασης: Υπερκάλυψη πόρων για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας19:55Παναγιώτης Στάθης: Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο