LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 22:05

Γουίμπλεντον: Πρεμιέρα με νίκη για τον Τσιτσιπά

Αγχωτική αλλά... νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για τον Έλληνα τενίστα στο Γουίμπλεντον.

Τσιτσιπάς - Γουίμπλεντον

Νικηφόρα, αλλά αγχωτική ήταν η πρεμιέρα των υποχρεώσεων του Στέφανου Τσιτσιπά στο Γουίμπλεντον. Ο Έλληνας τενίστας και Νο11 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε με 3-0 σετ (7-6, 6-4, 7-5) του Τάρο Ντάνιελ (Νο84), στον πρώτο γύρο του φημισμένου γκραν σλαμ και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο εμπόδιο, το οποίο θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Εμίλ Ρουσουβουόρι-Μακένζι ΜακΝτόναλντ, που είναι σε εξέλιξη.

Ο 26χρονος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, υπερασπίστηκε στο σερβίς του και με μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ προηγήθηκε με 4-1. Ωστόσο, ο Ντάνιελ αξιοποίησε όλα τα λάθη του Τσιτσιπά που ακολούθησαν και με δικό του σερί 3-0 ισοφάρισε σε 4-4. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το τάι μπρέικ, εκεί όπου ο «Tsitsifast» ήταν πιο συγκεντρωμένος, παίρνοντας το πρώτο σετ με 7-6.

Στο δεύτερο σετ ο 26χρονος ήταν πιο αποτελεσματικός, έκανε το μπρέικ στο τρίτο γκέιμ και κρατώντας το δικό του σερβίς έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού με 6-4.

Στο τρίτο σετ τα πάντα ήταν ισορροπημένα μέχρι το 11ο γκέιμ, αλλά σε εκείνο το σημείο μίλησε η εμπειρία του Τσιτσιπά, ο οποίος με μπρέικ έγραψε το 7-5 και πήρε τη νίκη με 3-0, μετά από περίπου δυόμιση ώρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος κατηγορείται για βιασμό 8χρονου αγοριού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές στη Βρετανία: Έκλεισαν οι κάλπες - Τι δείχνουν τα exit pollΣήμερα 00:02 | Ειδήσεις

Έκλεισαν οι κάλπες στην Βρετανία. Τι δείχνουν τα πρώτα exit poll.

Φοροδιαφυγή και ξέπλυμα από τραγουδιστή: “Δεν κλήθηκα ποτέ από την Αρχή για εξηγήσεις”Χθες 19:20 | Ειδήσεις

Η αντίδραση του γνωστού τραγουδιστή μετά τη δέσμευση της περιουσίας του και τη γνωστοποίηση του θέματος προς τα ΜΜΕ.

Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: Δεν παραβιάζουμε εμείς την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά κάποιος άλλοςΧθες 23:28 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας επιμένει πως έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον όρο ''Μακεδονία''. Παράλληλα εξέφρασε αμφιβολίες για το πόσο τηρεί η Ελλάδα την Συμφωνία των Πρεσπών.

Athens Energy Summit: Πώς θα επέλθει ισορροπία στην αγορά ενέργειαςΧθες 20:04 | Ειδήσεις

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η ισορροπία στην αγορά απασχόλησαν το 13ο Athens Energy Summit.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές στη Βρετανία: Έκλεισαν οι κάλπες - Τι δείχνουν τα exit poll00:02Μεξικό: Δεκάδες κροκόδειλοι βγήκαν... στους δρόμους μετά τις πλημμύρες (βίντεο)23:59Βρετανία: Καθηγήτρια έμεινε έγκυος από μαθητή της (βίντεο)23:50Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: Δεν παραβιάζουμε εμείς την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά κάποιος άλλος23:39Wimbledon: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά23:25Πυροσβεστική: 62 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο23:12Συμφωνία Ισραήλ - Χαμάς: “Υπάρχει πραγματική πιθανότητα”22:58Προολυμπιακό: Η Ελλάδα πρώτη και χωρίς απώλειες στον Όμιλό της22:45Στο Gov.gr Wallet μπαίνει η άδεια για ταχύπλοο22:33Copa America: Οι προημιτελικοί αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ 22:21Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (εικόνες)22:07Φάρμακα για την παχυσαρκία: Τι πρέπει να γνωρίζουμε21:55Ταύρος: Φωτιά σε παλιό οινοποιείο (εικόνες) 21:42Χίος: Στη φυλακή ο ένοχος για την φωτιά στην Σιδηρούντα21:28Ανθρωποκτονία στο Λασίθι: “Πήγε να πυροβολήσει στον αέρα και το θύμα πέρασε από μπροστά”21:15Μπουρνούς: Οδηγός ξυλοκόπησε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας21:01Χειροπέδες σε γιατρό του ΕΣΥ που... “ξέχασε” να δηλώσει το οικόπεδό του20:48Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Παρασκευή20:34Athens Energy Summit: Πώς θα επέλθει ισορροπία στην αγορά ενέργειας20:21Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Euro 2004 (εικόνες)20:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο