LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2024 14:20

Ενδοοικογενειακή βία: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο που χτύπησε την σύντροφό του

Ο Εισαγγελέας παράλληλα έδωσε εντολή για την διενέργεια έρευνας όσον αφορά μη αυτόφωρες πράξεις, σε προγενέστερο χρόνο, του κατηγορούμενου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του.

Βια - κακοποίηση - ενδοοικογενειακή βια

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για βία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Ο Εισαγγελέας παράλληλα έδωσε εντολή για την διενέργεια έρευνας όσον αφορά μη αυτόφωρες πράξεις, σε προγενέστερο χρόνο, του κατηγορούμενου κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του. Έτσι θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας ώστε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής Βίας.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αλλά η καταγγελία έγινε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουλίου, από τη δημοσιογράφο στη ΓΑΔΑ και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Επισημαίνεται ότι ο συλληφθείς δημοσιογράφος εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη στον εισαγγελέα.

Η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό στην οποία τονίζει ότι « η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη»

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Αργεντινή και Καναδάς συνέχισαν με νίκες (βίντεο)

Τζούλιαν Ασάνζ: Επιστρέφει στην Αυστραλία ο ιδρυτής του WikiLeaks (εικόνες)

Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδιαΣήμερα 06:17 | Ειδήσεις

Μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί στήριξη από τον προκάτοχό του, ρίχνοντας "μεταμεσονύχτια" βόμβα στα "πόδια" του Τσίπρα.

Εκλογές ΗΠΑ: Οι New York Times καλούν τον Μπάιντεν σε παραίτησηΣήμερα 06:34 | Ειδήσεις

Να παραιτηθεί από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας καλούν οι New York Times τον Τζο Μπάιντεν μετά το debate.

Ζερεφός για θάνατο 13χρονης από κεραυνό: Πρέπει να φεύγουμε από την θάλασσα όταν ξεσπά καταιγίδαΣήμερα 07:50 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 για το φαινόμενο του κεραυνού, αλλά και για τις δασικές πυρκαγιές ο καθηγητής φυσικής Χρήστος Ζερεφός.

Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια το ΣάββατοΧθες 16:21 | Ειδήσεις

Που αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις κι ενδέχεται να βρέξει τοπικά. Πως θα κυμανθεί η θερμοκρασία και η ένταση των ανέμων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πανελλαδικές 2024: Οι τάσεις των βάσεων ανά επιστημονικό πεδίο08:33Ζερεφός για θάνατο 13χρονης από κεραυνό: Πρέπει να φεύγουμε από την θάλασσα όταν ξεσπά καταιγίδα08:23Panama Papers: Αθώοι οι 28 κατηγορούμενοι08:09Τραμ - Γραμμή 7: Πώς θα λειτουργεί από Δευτέρα07:56Πάρκινσον: Μεγαλύτερος κίνδυνος για όσους έχουν άγχος07:42Εορτολόγιο - 29 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:29Copa America 2024: Η Βραζιλία “σκόρπισε” την Παραγουάη07:15Copa America 2024: H Κολοβμία έκλεισε το εισιτήριο για τους “8” 07:01Εκλογές ΗΠΑ: Οι New York Times καλούν τον Μπάιντεν σε παραίτηση06:49Κασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια06:35Χανιά: Έκρυβε ναρκωτικά σε αποχέτευση (εικόνες)06:22Καιρός: Ηλιοφάνεια και μελτέμια το Σάββατο06:08Θεσσαλονίκη: Γυμνοί ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους (εικόνες)23:59Earth Care: Τα νέα δεδομένα που έστειλε ο δορυφόρος από το Διάστημα23:46Αθήνα: Δεκάδες συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια (εικόνες)23:33Missing Alert: Αρπαγή 14χρονης23:19Πατήσια: Συνελήφθη Σύριος που έφτιαχνε πλαστά διαβατήρια σε εργαστήριο (εικόνες)23:06Πούτιν: Θα ξαναρχίσουμε την παραγωγή πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς22:52Αττική: Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές22:39Βόρεια Μακεδονία: Σεβόμαστε τη Συμφωνία των Πρεσπών22:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο