LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2024 10:17

Τραμ - Γραμμή 7: Πώς θα λειτουργεί από Δευτέρα

Ολοκληρώθηκαν τα έργα στη γραμμή 7 του τραμ. Η λειτουργία της από την ερχόμενη Δευτέρα. Πού δεν θα κάνει στάση.

Τραμ

Από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 η κυκλοφορία θα διεξάγεται και πάλι σε ολόκληρο το δίκτυο της γραμμής 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας-Αγ. Τριάδα Πειραιά», σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΣΤΑΣΥ, καθώς θα επαναλειτουργήσει το τμήμα «Ασκληπιείο Βούλας-Ζέφυρος», το οποίο έκλεισε τον περασμένο Μάρτιο για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που αφορούσαν στην ανάπλαση του Ελληνικού.

Σημειώνεται, πως η διέλευση των συρμών από το «Κέντρο Ιστιοπλοΐας» θα γίνεται χωρίς στάση το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι νεωτέρας, λόγω της εγγύτητας εκτέλεσης τεχνικών εργασιών και του αποκλεισμού της περιοχής από τα εργοτάξια περιμετρικά της συγκεκριμένης στάσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΗΠΑ: Οι New York Times καλούν τον Μπάιντεν σε παραίτηση

Χανιά: Έκρυβε ναρκωτικά σε αποχέτευση (εικόνες)

Κασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά - Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από το πύρινο μέτωπο! (βίντεο)Σήμερα 08:30 | Ειδήσεις

Απίστευτες εικόνες από τη φλεγόμενη Ζάκυνθο, όπου το πανηγύρι που είχε στηθεί δεν σταμάτησε ούτε λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Πάτρα - Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό”: Δεν τον χτύπησα εγώ, έχει κακοποιηθεί στο σπίτι της μητέρας του (βίντεο)Σήμερα 10:13 | Ειδήσεις

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλούν όσα είπαν στον ΑΝΤ1 ο πατέρας και η “μητριά” του 15χρονου, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό του έφηβου, λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων του.

ΠΑΣΟΚ: Η Μιλένα Αποστολάκη θα είναι υποψήφια Πρόεδρος του κόμματοςΣήμερα 10:57 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η Μιλένα Αποστολάκη, μπαίνοντας επισήμως στην κούρσα για την ανάδειξη της επόμενης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύροΣήμερα 08:57 | Ειδήσεις

Τα σενάρια για την κατανομή των εδρών και για συμμαχίες που θα αποτρέψουν την αυτοδυναμία Λεπέν. Η καθαρή νίκη της ακροδεξιάς και η παταγώδης αποτυχία του Μακρόν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα - Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό”: Δεν τον χτύπησα εγώ, έχει κακοποιηθεί στο σπίτι της μητέρας του (βίντεο)11:47Χίος: Φωτιά στη Σιδηρούντα - Μήνυμα του 112 για εκκένωση11:34Μοσχάτο - Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακό χάος λόγω καραμπόλας 6 οχημάτων 11:21Ισμαήλ Κανταρέ: Έφυγε από την ζωή ο συγγραφέας11:07ΠΑΣΟΚ: Η Μιλένα Αποστολάκη θα είναι υποψήφια Πρόεδρος του κόμματος10:54Αλέκος Φλαμπουράρης: με έφραγμα στο νοσοκομείο10:40Κακοκαιρία - Ελβετία: Κύπριοι μαθητές εγκλωβίστηκαν σε ξενοδοχείο10:27Άγιοι Ανάργυροι - Κοσμάς και Δαμιανός: Ο βίος και το τέλος των δύο αδελφών10:13Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων10:00ΦΠΑ - Καφές: οι ανατιμήσεις και η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ με τις διευκρινίσεις09:46Λαμία: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ09:33Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύρο09:19Χαλκιδική: Μπουρίνι ξηλώνει τις ομπρέλες beach bar (βίντεο)09:06Εορτολόγιο - 1 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:52Φωτιά - Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από το πύρινο μέτωπο! (βίντεο)08:39Ακρίβεια - Τροπολογία: Παράταση στα μέτρα για τις τιμές, αύξηση στα πρόστιμα για παραβάτες08:26ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 5 Ιουλίου08:12IRIS - Επιχειρήσεις: Παράταση για την σύνδεση με το σύστημα άμεσων πληρωμών07:59Φωτιές - Δευτέρα: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 1 Περιφέρεια (χάρτης)07:45Φωτιές σε Δίστομο - Ζάκυνθο: Εναέρια μέσα στην μάχη με τις φλόγες07:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο