LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2024 06:17 | Ανανέωση: 29 Ιουνίου 2024 06:35

Κασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια

Μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί στήριξη από τον προκάτοχό του, ρίχνοντας "μεταμεσονύχτια" βόμβα στα "πόδια" του Τσίπρα.

Τσίπρας - Κασσελάκης

«Δεν ήρθα στην πατρίδα μου για να αναλώνομαι σε καθημερινούς εσωκομματικούς εμφυλίους», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε εκτενή ανάρτησή του σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

«Πώς το καθημερινό φύλλο της Αυγής θα έκλεινε το 2022 με τη διπλάσια χρηματοδότηση, αλλά μπορεί να μείνει τώρα ανοιχτό με τη μισή; Ποιος εργαλειοποιεί την αγωνία εργαζόμενων ανθρώπων αποκρύπτοντας τη δραματική πραγματική εικόνα;», ρωτά ο κ. Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε για να ρευστοποιηθεί σε ένα κεντρώο σχήμα με συμφωνίες κορυφής έξω από την κοινωνία» και σημειώνει προς τον πρώην πρωθυπουργό: «Έλα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή. Αν όμως δεν το επιθυμείς, στήριξέ με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια».

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι προτιμά να είναι «στρατιώτης στη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα παρά στρατηγός σε κομματικό εμφύλιο», ενώ ολοκληρώνει την παρέμβαση του με την αναφορά «Αλέξη, πάμε;».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Συμμερίζομαι τις πληγές του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω τις ίδιες ακριβώς.

Από την ημέρα που ανέλαβα μέχρι σήμερα, αφέθηκα να δώσω τη μάχη χωρίς να δέχομαι καθημερινά εσωκομματικά βέλη μόνο για δύο μήνες (και αυτούς με εξαιρέσεις).

Μαζί με τα νέα παιδιά του ευρωψηφοδελτίου μας. Μαζί με τα στελέχη και τους βουλευτές που έδωσαν την ψυχή τους. Και ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε από το 9% στο 15%. Και ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε στη θέση που λίγο πριν έμοιαζε ανέφικτη: Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Δύο διασπάσεις, προσπάθεια απονομιμοποίησης στο Συνέδριο, τώρα ξανά τα ίδια με υπογραφές για να συγκληθούν όργανα, οι συνεδριάσεις των οποίων είχαν ήδη ανακοινωθεί. Φαγωμάρα, θόρυβος, εσωστρέφεια, που είναι απωθητική και στους ψηφοφόρους μας και στην κοινωνία.

Τα στελέχη του κόμματος με θητεία χρόνων γνωρίζουν πολύ καλά τι οικονομικά παρέλαβα. Πώς το καθημερινό φύλλο της Αυγής θα έκλεινε το 2022 με τη διπλάσια χρηματοδότηση, αλλά μπορεί να μείνει τώρα ανοιχτό με τη μισή; Ποιος εργαλειοποιεί την αγωνία εργαζόμενων ανθρώπων αποκρύπτοντας τη δραματική πραγματική εικόνα;

Γιώργος Τσίπρας - Κασσελάκης Στέφανος

Συνέβαλα δίνοντας το ανώτατο ποσό που μου επιτρέπει ο νόμος (20.000 ευρώ). Συγκεντρώθηκαν από εισφορές φίλων και στελεχών άλλες 7.000 ευρώ.

Κι όμως, αντί να πάνε στα χέρια εργαζομένων της Αυγής, πήγαν σήμερα στο Κράτος προκειμένου να μη χάσουμε τη ρύθμιση των χρεών που έχουμε για την Αυγή και το Κόκκινο. Αυτό και μόνο δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Δεν ήρθα στην πατρίδα μου για να αναλώνομαι σε καθημερινούς εσωκομματικούς εμφυλίους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας και χρειάζεται έναν ηγέτη που θα μπορέσει απερίσπαστος να ασκήσει το λειτούργημά του και να βοηθήσει την πατρίδα να βγει από το νεοφιλελεύθερο τέλμα και τη δεξιά παρακμή.

Αλέξη, γνωρίζεις τον σεβασμό που είχα για σένα από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε για να ρευστοποιηθεί σε ένα κεντρώο σχήμα με συμφωνίες κορυφής έξω από την κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται την ευκαιρία να διεκδικήσει να κυβερνήσει και επιτέλους να δικαιώσει τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών.

Και γι' αυτό λέω ξεκάθαρα και με αίσθημα ιστορικής ευθύνης: Έλα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή. Αν όμως δεν το επιθυμείς, στήριξέ με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια.

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελακης - Εκτελεστικό γραφείο

  • Με εξυγίανση που είναι επιβεβλημένη τώρα, γιατί το καράβι πέφτει οικονομικά στα βράχια.
  • Με καταστατικό συνέδριο.
  • Με άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία χωρίς επετηρίδες και μέλη δύο ταχυτήτων.
  • Με ανανέωση στελεχών αντίστοιχη αυτής του ευρωψηφοδελτίου.
  • Με δύναμη, εξουσία και εμπιστοσύνη στη βάση του κόμματος.
  • Με έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δε θα συρθεί πίσω από άλλους, αλλά θα ηγηθεί της προσπάθειας για μία μεγάλη Κεντροαριστερά ξεκινώντας από το κοινωνικό πεδίο.

Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα - άλλωστε δεν πρόλαβα και να καθήσω. Έτρεχα από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη δίνοντας τον αγώνα.

Προτιμώ να είμαι στρατιώτης στη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα παρά στρατηγός σε κομματικό εμφύλιο.

Αλέξη, πάμε;».

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America 2024: Η Βραζιλία “σκόρπισε” την Παραγουάη

Εορτολόγιο - 29 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Εκλογές ΗΠΑ: Οι New York Times καλούν τον Μπάιντεν σε παραίτηση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιές σε Σταμάτα - Κερατέα: Επιφυλακή για τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)Σήμερα 06:29 | Ειδήσεις

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν οι δύο μεγάλες φωτιές στα όρια της Αττικής. Επί ποδός παραμένουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Φωτιά - Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από το πύρινο μέτωπο! (βίντεο)Σήμερα 08:30 | Ειδήσεις

Απίστευτες εικόνες από τη φλεγόμενη Ζάκυνθο, όπου το πανηγύρι που είχε στηθεί δεν σταμάτησε ούτε λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Ακρίβεια - Τροπολογία: Παράταση στα μέτρα για τις τιμές, αύξηση στα πρόστιμα για παραβάτεςΣήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Τι προβλέπεται στην τροπολογία αναφορικά με την επέκταση των μέτρων μείωσης των τιμών και των παρεμβάσεων για τους ελέγχους στην αγορά.

Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύροΣήμερα 08:57 | Ειδήσεις

Τα σενάρια για την κατανομή των εδρών και για συμμαχίες που θα αποτρέψουν την αυτοδυναμία Λεπέν. Η καθαρή νίκη της ακροδεξιάς και η παταγώδης αποτυχία του Μακρόν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λαμία: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ09:33Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύρο09:19Χαλκιδική: Μπουρίνι ξηλώνει τις ομπρέλες beach bar (βίντεο)09:06Εορτολόγιο - 1 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:52Φωτιά - Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από το πύρινο μέτωπο! (βίντεο)08:39Ακρίβεια - Τροπολογία: Παράταση στα μέτρα για τις τιμές, αύξηση στα πρόστιμα για παραβάτες08:26ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 5 Ιουλίου08:12IRIS - Επιχειρήσεις: Παράταση για την σύνδεση με το σύστημα άμεσων πληρωμών07:59Φωτιές - Δευτέρα: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 1 Περιφέρεια (χάρτης)07:45Φωτιές σε Δίστομο - Ζάκυνθο: Εναέρια μέσα στην μάχη με τις φλόγες07:32Υπουργικό Συμβούλιο: Η ατζέντα της συνεδρίασης07:19Copa America - Βενεζουέλα: Εύκολη νίκη επί της Τζαμάικα (βίντεο)07:05ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα06:52Copa America - Εκουαδόρ: Στα προημιτελικά μετά από επεισοδιακό φινάλε (βίντεο)06:38Φωτιές σε Σταμάτα - Κερατέα: Επιφυλακή για τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)06:25Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη την Δευτέρα06:11Euro 2024: Νίκη γοήτρου για την Ισπανία κόντρα στη Γεωργία23:59ΠΑΣΟΚ: Αντιπαραθέσεις στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του κόμματος (εικόνες)23:45Λαμία: Πήγαν διακοπές στα Καμένα Βούρλα και μοίραζαν ναρκωτικά23:31Πάρκινσον: Μεγαλύτερος κίνδυνος για όσους έχουν άγχος23:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο