LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2024 10:25

Πάτρα: 15χρονος “έστειλε” στο νοσοκομείο συνομήλικό του

Ένα 15χρονο παιδί έπεφτε θύμα κλοπής και απειλών επί δύο μήνες, προτού ξυλοκοπηθεί άγρια από έναν συνομήλικό του.

Παιδιατρικό Νοσοκομείο - Παίδων - Αγλαΐα Κυριακού

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αιγιάλειας, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος  Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας 15χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και εκβίαση.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για την παραμέληση της εποπτείας του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το μεσημέρι μετέβη στο Τμήμα  Ασφάλειας Αιγιαλείας, ο πατέρας ενός 15χρονου και κατήγγειλε, ότι προχθές το βράδυ σε παραλία της Αιγιάλειας, ο κατηγορούμενος ανήλικος επιτέθηκε στον 15χρονο γιό του και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, γρονθοκοπώντας τον πρόσωπο και στο σώμα.

Ο ανήλικος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, τους τελευταίους δυο μήνες ο κατηγορούμενος ανήλικος με την χρήση απειλών σωματικής βίας εξανάγκασε τον 15χρονο να του παραδίδει χρήματα.

O συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας.

Πηγή: tempo24.news

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Γιάννενα: Νεκρός 18χρονος συνοδηγός αυτοκινήτου (βίντεο)

Ακρίβεια - Θεοδωρικάκος: Παράταση μέτρων για τις τιμές και αλλαγές στους ελέγχους

Δημογλίδου: Ο Λύτρας πήγε την γυναίκα του στο νοσοκομείο μαζί με το παιδί τους (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧρυσοχοΐδης - Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι της θα συλληφθούνΣήμερα 10:24 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση με μολότοφ και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού. Πως έγινε η καταδρομική επίθεση.

Αλεξανδρόπουλος: “Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αμύνθηκε, η σύντροφος του τον χτύπησε πρώτη” (βίντεο)Σήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Τι ανέφερε για όσα κατέθεσε η πρώην σύζυγος του.

“Αυγή” - Μορφονιός: πολιτική απόφαση το κλείσιμο της εφημερίδας (βίντεο)Σήμερα 09:06 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων για την διακοπή της έκδοσης της “Αυγής”, στρέφοντας τα βέλη του προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις και τον τρόπο που δρομολογήθηκαν.

Σκόνταψε σε διάδρομο γυμναστηρίου και έπεσε... από τον τρίτο όροφο, χάνοντας την ζωή της (βίντεο)Σήμερα 10:03 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας με την στιγμή που η γυναίκα, ενώ τρέχει στον διάδρομο, χάνει τον βηματισμό της και καταλήγει στο... κενό από τον τρίτο όροφο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σκόνταψε σε διάδρομο γυμναστηρίου και έπεσε... από τον τρίτο όροφο, χάνοντας την ζωή της (βίντεο)10:25Χρυσοχοΐδης - Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι της θα συλληφθούν10:24Χανιά: Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ (βίντεο)10:12F1: Το Grand Prix Αυστρίας στο ANT1+ και στον ΑΝΤ109:58Αυξέντιος Καλαγκός: Υποψήφιος για την ηγεσία στο Βαλουκλή09:45ΝΒΑ Draft 2024: Ο Ζακαρί Ρισασέ στο Νο109:31Σύνοδος Κορυφής: Ουκρανία, Μέση Ανατολή και Μεταναστευτικό στο επίκεντρο09:18“Αυγή” - Μορφονιός: πολιτική απόφαση το κλείσιμο της εφημερίδας (βίντεο)09:04Αλεξανδρόπουλος: “Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αμύνθηκε, η σύντροφος του τον χτύπησε πρώτη” (βίντεο)08:51ΝΑΤΟ – Μαρκ Ρούτε: Το προφίλ του νέου ΓΓ της Συμμαχίας08:37Εορτολόγιο - 27 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:24ΥΕΘΑ Ισραήλ: Ο Λίβανος θα επιστρέψει στην “λίθινη εποχή”, εάν γίνει πόλεμος με την Χεζμπολάχ08:10Σύνοδος Κορυφής - Μητσοτάκης: Η ευρωπαϊκή άμυνα και τα τρία “πρόσωπα” της ΕΕ07:58Βολιβία - Απόπειρα πραξικοπήματος: Σύλληψη του αρχηγού ΓΕΣ (εικόνες)07:44ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη07:30Νέα Σμύρνη: Ανήλικη εξαφανίστηκε από δομή για πολλοστή φορά07:17Φάληρο: Φωτιά δίπλα στα σπίτια (εικόνες)07:03Φωτιά στην Ύδρα: Προφυλακίστηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού06:50Copa America: Το Εκουαδόρ “βλέπει” πρόκριση - Η Βενεζουέλα πέρασε στους “8”06:37Άρειος Πάγος: Τραυματίας αστυνομικός από επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου06:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο