LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2024 08:48 | Ανανέωση: 27 Ιουνίου 2024 08:51

Αλεξανδρόπουλος: “Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αμύνθηκε, η σύντροφος του τον χτύπησε πρώτη” (βίντεο)

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Τι ανέφερε για όσα κατέθεσε η πρώην σύζυγος του.

Καλημέρα Ελλάδα - Κώστας Αλεξανδρόπουλος

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο συνήγορος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, ο οποίος έχει παραπεμφθεί για να δικαστεί στο Αυτόφωρο για απειλές, ενώ οι αναφορές - καταγγελίες της συντρόφου του και της εν διαστάσει συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία αναμένεται να εξεταστούν περαιτέρω για να αποφασιστεί εάν θα υπάρξει δίωξη σε βάρος του.

Όπως είπε ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, συνήγορος του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, η σύντροφος του δεν φέρει όσο βαριά χτυπήματα αναφέρονται σε διάφορα δημοσιεύματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει κάταγμα στην κάτω γνάθο. Υπάρχει μια αμυχή κάτω απο την μύτη».

Προκαλώντας αντιδράσεις απο τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου είπε ότι «πρώτα ο δημιογράφος δέχθηκε χτύπημα από την σύντροφο του και αιμορράγησε. Το ίδιο το θύμα στην κατάθεση του λέει ότι πρώτη εκείνη χτύπησε τον δημοσιογράφο. Το άρθρο 22 του Ποικινού Κώδικα αναφέρεται στην νόμιμη άμυνα», ενώ στα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής ότι αυτή η θέση προκαλεί το κοινό αίσθημα αποκρίθηκε ότι «αυτά είναι τα στοιχεία της δικογραφίας, βάσει αυτών μιλάμε».

Σε ότι αφορά τις αναφορές για καταγγελία σε βάρος του δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία από την εν διαστάσει σύζυγο του, ο κ. Αλεξανδρόπουλος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει καταγγελία από την πρώην σύζυγο. Υπάρχει τώρα μια κατάθεση ότι στο παρελθόν ο δημοσιογράφος την έχει απειλήσει. Η πρώην σύζυγος έχει αναφέρει μόνο για απειλή και μαλιστα ότι της είπε “θα σε σκοτώσω, αν μου πάρεις τα παιδιά”, μόνο αυτό. Η κακοποίηση υπάρχει ως αναφορά μόνο από την σύντροφο. Μετά το τέλος ενός γάμου και για πράγματα για τα οποία δεν υπάρχουν μάρτυρες, ο καθένας μπορεί προφανώς να πει ότι θέλει».

«Αυτη την στιγμή το αδίκημα είναι απειλή. Θα υπάρξει προκαταρκτική έρευνα για την κακοποίηση», επεσήμανε ο συνήγορος του δημοσιογράφου, η σύμβασση του οποίου έχει τεθεί σε αναστολή από την ΕΡΤ, μέχρι την διαλεύκανση της υπόθεσης.

 Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ύδρα: Προφυλακίστηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

Φάληρο: Φωτιά δίπλα στα σπίτια (εικόνες)

Βολιβία - Απόπειρα πραξικοπήματος: Σύλληψη του αρχηγού ΓΕΣ (εικόνες)

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στη Σέριφο: Μαίνεται η πυρκαγιά, εκκενώνονται οικισμοί (βίντεο)Σήμερα 22:24 | Ειδήσεις

Ολονύχτια αναμένεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα στο νησί της Σερίφου που ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Φωτιά στην Πάρνηθα: Η πρώτη εικόνα που κατέγραψε το droneΣήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Το καρέ με το πρώτο πλάνο που κατέγραψε το drone της πυροσβεστικής από την φωτιά στην Πάρνηθα.

Πάρος - Ελεύθερες παραλίες: Η αυτοψία του ΑΝΤ1 έναν χρόνο μετά (βίντεο)Σήμερα 19:23 | Ειδήσεις

Έναν χρόνο μετά την "επανάσταση" των κατοίκων της Πάρου για την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες του νησιού και λίγους μήνες μετά την ψήφιση του νόμου για τις ακτές, ο Τάσος Τέλλογλου με την κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει την κατάσταση που επικρατεί τη φετινή τουριστική σεζόν.

Αντετοκούνμπο στον ΑΝΤ1: Πιστεύω θα τα πάμε καλά, έχουμε τρομερό προπονητή, καλή χημεία (βίντεο)Σήμερα 19:46 | Ειδήσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στον ΑΝΤ1 και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της γαλανόλευκης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά – “Ζορμπάς”: “Αναβίωση” μετά από 60 χρόνια στην ίδια παραλία (εικόνες)23:59Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή – Ένας τραυματίας (βίντεο)23:49Πυροσβεστική: 54 φωτιές το τελευταίο 24ωρο23:38Ακαδημία Αθηνών: Βραβείο “Lord Byron” σε απόγονο του Λόρδου Βύρωνα23:27Γερμανία: Τραυματίες αστυνομικοί σε διαδήλωση κατά του AfD23:14Euro 2024: Διακοπή στο Γερμανία - Δανία (εικόνες)22:58Σερβία: Ο δράστης που επιτέθηκε με βέλος στον φύλακα της πρεσβείας του Ισραήλ22:45Φωτιά στη Σέριφο: Μαίνεται η πυρκαγιά, εκκενώνονται οικισμοί (βίντεο)22:30Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι την Κυριακή22:16Η Βόρεια Μακεδονία ανακαλεί τον πρέσβη στην Αλβανία22:02Αντετοκούνμπο στον ΑΝΤ1: Πιστεύω θα τα πάμε καλά, έχουμε τρομερό προπονητή, καλή χημεία (βίντεο)21:48Χαμάς: Καμία πρόοδος στις συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ21:34Formula 1 - Αυστρία: Ο Φερστάπεν πήρε και την pole position21:20Euro 2024: Η Ελβετία “αποκαθήλωσε” την Ιταλία (εικόνες)21:06Φωτιά στη Σέριφο - Νέο Μήνυμα του 112 20:53Πανελλαδικές 2024: Οι αριστούχοι μιλούν στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:40Φωτιά στην Πάρνηθα: Η πρώτη εικόνα που κατέγραψε το drone20:27Πάρος - Ελεύθερες παραλίες: Η αυτοψία του ΑΝΤ1 έναν χρόνο μετά (βίντεο)20:13Ίλιον: Συνελήφθη άνδρας με 12448 προϊόντα καπνού (εικόνες)19:59Ισπανία: Διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων κατά του μαζικού τουρισμού σε Μάλαγα και Κάντιθ (εικόνες)19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο