LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 17 Ιουνίου 2024 08:27

Σοβαρός τραυματισμός υπαλλήλου καθαριότητας που παρασύρθηκε από ΙΧ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος τραυματίστηκε από αυτοκίνητο, εν ώρα εργασίας.

Απορριμματοφόρο - περιπολικό

Σοβαρά τραυματίστηκε υπάλληλος καθαριότητας εν ώρα εργασίας.

Ο άνδρας βρισκόταν με απορριμματοφόρο του Δήμου σε δρομολόγιο αποκομιδής σκουπιδιών στην Κατούνα. Έξω από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, περί τις 06:20, ΙΧ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έκανε οπισθοπορεία, χτυπώντας τον άνδρα που εκείνη την στιγμή τοποθετούσε κάδο απορριμμάτων στην θέση του.

Οι πληροφορίες είναι αρκετά συγκεχυμένες σχετικά με τις συνθήκες μεταφοράς του τραυματία στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας αρχικά, αφού φέρεται να επιχείρησε να μεταφέρει τον τραυματία ο ίδιος ο οδηγός του Ι.Χ. που προκάλεσε το ατύχημα αλλά εξαιτίας μηχανικού προβλήματος αυτό δεν κατέστη δυνατό και την μεταφορά την έκανε άλλο Ι.Χ.

Ο οδηγός του ΙΧ έχει πάντως ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές, αφού δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, ενώ έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται στην Πάτρα σε σοβαρή κατάσταση και εκφράζονται από τους θεράποντες ιατρούς φόβοι ότι πιθανώς να χρειαστεί να ακρωτηριάσουν το πόδι του.

Πηγή: agriniopress.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Κακουργηματική δίωξη στον 90χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

Διεθνής Διάσκεψη για την Ουκρανία - Βαρθολομαίος: Το να μένει κανείς σιωπηλός μπροστά στον πόλεμο είναι ντροπή

Πανελλαδικές 2024: Ξεκινούν τα ειδικά μαθήματα και αγωνίσματα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν από εμάς αποτελέσματα κι όχι ανέξοδα λόγιαΣήμερα 12:02 | Ειδήσεις

«Βαδίζουμε ανανεώνοντας το δυναμικό μας λέμε όχι σε αυτούς που θέλουν μια μικρή και φοβική ΝΔ», τόνισε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κ.Ο της Ν.Δ.

ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπονέρας, Κοτσακάς, Τσιόκας παραιτούνται από τα κομματικά όργαναΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν στο κείμενο με το οποίο ανακοινώνουν την αποχώρηση τους από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τα τρία στελέχη.

Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία τουΣήμερα 10:57 | Ειδήσεις

Για ποιον λόγο διεκόπη η δίκη. Πότε αναμένεται να συνεχιστεί.

Τροχαίο - Λ. Αθηνών: Παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε χωρίς τις αισθήσεις της (βίντεο)Σήμερα 08:05 | Ειδήσεις

Το θύμα προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο από διάβαση πεζών. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιές στον Ασπρόπυργο και τη Λακωνία12:27Μητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν από εμάς αποτελέσματα κι όχι ανέξοδα λόγια12:14Copa America: Επόπτης κατέρρευσε λόγω ζέστης στο ματς Καναδάς - Περού (βίντεο)12:00Ρέθυμνο: Φωτιά στα Τρία Μοναστήρια11:47Βραζιλία: Αποποινικοποιήθηκε η κατοχή μαριχουάνας για προσωπική χρήση11:34Τιμολόγια ρεύματος – Σκυλακάκης: Οι τιμές τον Ιούλιο θα είναι στα ίδια επίπεδα με του Ιανουαρίου11:20Καραϊβάζ: Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία του11:07Λάνθιμος – “Bugonia”: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία10:53Αγία Παρασκευή: Προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικο αγοράκι που είχε βγει βόλτα με την μητέρα του 10:40Ναυπακτία – Canadair: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το “πληγωμένο” φτερό10:26Θεσσαλονίκη - Ακρωτηριασμός γάτας: Εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό10:13Κασσελάκης: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα09:59Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει κρίση και δεν μπορεί να ελέγξει το σώμα της (βίντεο)09:45Μπαχτσελί: Θα πάρουμε πίσω Θεσσαλονίκη και δυτική Θράκη09:32Εορτολόγιο - 26 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα09:18Σταρόβας: Παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό και συγκινεί... (βίντεο)09:05ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπονέρας, Κοτσακάς, Τσιόκας παραιτούνται από τα κομματικά όργανα08:51ΝΔ: Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπό τον Μητσοτάκη08:38Μπελέρης: Απόφαση Ράμα και όχι της Δικαιοσύνης η καταδίκη (βίντεο)08:24Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Τετάρτη σε 4 Περιφέρειες (χάρτης)08:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο