LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 01 Ιουνίου 2024 08:31 | Ανανέωση: 01 Ιουνίου 2024 09:05

Ευρωεκλογές - Κωνσταντοπούλου: Στόχος μας οι δύο Ευρωβουλευτές

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, βρέθηκε στο πλατό του "Στούντιο με Θέα" και μίλησε για τις Ευρωεκλογές, την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και τις υποθέσεις των Τεμπών και του Ματιού. 

Ζωή Κωνσταντοπούλου  πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας - Στούντιο με Θέα

Καλεσμένη της Φαίης Μαυραγάνη στην εκπομπή "Στούντιο με Θέα" βρέθηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Μιλώντας για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ζήτησε από τον κόσμο να πάει να ψηφίσει "γιατί θα ξαναψηφίσουμε σε πέντε χρόνια και είναι σηματντικό το ποιον θα στείλουμε. Για τον πήχη τον οποίο έχει θέσει ως παράταξη η Πλεύση Ελευθερίας, δήλωσε πως "Θέλουμε ισχυρή εκπροσώπηση. Θέλουμε τουλάχιστον δύο Ευρωβουλευτές". Είπε πως δεν θα είναι η ίδια Ευρωβουλευτής, αλλά αυτοί που θα είναι, "θα είναι άξιοι εκπρόσωποι της Πλεύσης Ελευθερίας. Και θα είναι εκεί. Βλέπουμε τα έδρανα της Βουλής και είναι άδεια. Εγώ είμαι κάθε μέρα εκεί και έχω κάνει 400 παρεμβάσεις. Όταν μίλησα στον κ. Μητσοτάκη για την εκπροσώπησή του στην Βουλή μου απάντησε πως 'έχουμε και δουλειές".

Όταν ρωτήθηκε για τις δημοσκοπήσεις, δήλωσε πως έιναι χαρούμενη για την αποτύπωση τους. "Υπάρχει καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους και άμεση επαφή".

Τόνισε πως έχει κατατεθεί πρόταση για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο από τον Δεκέμβριο. "Ο 13ος και 14ος μισθός περικόπηκαν ως μια προσωρινή απόφαση την εποχή των μνημονίων. Έχουν περάσει 12 χρόνια. Είναι δικαίωμα των εργαζομένων. Η πρόταση που καταθέσαμε εμείς κοστολογήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στα 2.1 δις. ευρώ".

Για την ακρίβεια υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να "μην ασχολείται με τον κόσμο. Ο κ.. Μητσοτάκης είναι υπόλογος. Εγώ θα ντρεπόμουν να βγάλω ένα προεκλογικό σποτ για το πόσο 'αγγελικά πλασμένα' έιναι η πραγματικότητα στην Ελλάδά, ότα υπάρχει αυτή η κατάσταση".

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως, "έχει πει κάποια καλά λόγια για εμάς και αναγνώρισε ότι είμαστε η μόνη πραγματική αντιπολίτευση. Μίλησε όμως για ατιμωρησία, ένω λίγο καιρό πριν χειροκροτούσε την αθώωση της κ. Δούρου", ενώ όταν ρωτήθηκε για το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως "εμείς για παράδειγμα όταν πρωτοιδρυθήκαμε πήραμε απόφαση να δημοσιεύουμε τα οικονομικά μας. Εμείς δεν έχουμε κρυφούς χορηγούς. Το πρότζεκτ μας είναι αυτό της διαφάνειας".

Για το δυστύχημα των Τεμπών δήλωσε πως πιστεύει θέμα συγκάληψης. "Δεν μπορεί η δικογραφία των Τεμπών να έκανε έναν μήνα να φτάσει από τον Άρειο Πάγο στην Βουλή. Δεν θα κάνω πίσω αν δεν 'καθίσουν στο σκαμνί' όλοι οι υπεύθυνοι. Και ο κ. Καραμανλής και ο κ. Μητσοτάκης. Όπως και για το Μάτι ο κ. Σπίρτζης και ο κ. Τσίπρας. Για το Μάτι επίσης δήλωσε ότι είναι "στην πρώτη γραμμή για να δικαστεί ως κακούργημα".

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Μωρό 6 εβδομάδων κατακρεουργήθηκε από το σκυλί της οικογένειας (βίντεο)

Νυχτερινό ρεύμα: οι αλλαγές, οι ώρες και το όφελος για τους καταναλωτές

Fitch για Ελλάδα: Σε επενδυτική βαθμίδα με αναβάθμιση των προοπτικών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠΑΣΟΚ - Μιχάλης Κατρίνης: Πέμπτη υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματοςΣήμερα 12:15 | Ειδήσεις

Ο Μιχάλης Κατρίνης, με δήλωση του, ανακοίνωσε επισήμως την συμμετοχή του στην κούρσα για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Πάτρα - Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό”: Δεν τον χτύπησα εγώ, έχει κακοποιηθεί στο σπίτι της μητέρας του (βίντεο)Σήμερα 10:13 | Ειδήσεις

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλούν όσα είπαν στον ΑΝΤ1 ο πατέρας και η “μητριά” του 15χρονου, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό του έφηβου, λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων του.

Φωτιά - Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από το πύρινο μέτωπο! (βίντεο)Σήμερα 08:30 | Ειδήσεις

Απίστευτες εικόνες από τη φλεγόμενη Ζάκυνθο, όπου το πανηγύρι που είχε στηθεί δεν σταμάτησε ούτε λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύροΣήμερα 08:57 | Ειδήσεις

Τα σενάρια για την κατανομή των εδρών και για συμμαχίες που θα αποτρέψουν την αυτοδυναμία Λεπέν. Η καθαρή νίκη της ακροδεξιάς και η παταγώδης αποτυχία του Μακρόν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ - Μιχάλης Κατρίνης: Πέμπτη υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος12:14Πρέβεζα: Ο αγνοούμενος ψαράς εντοπίστηκε νεκρός12:01Πάτρα - Πατέρας 15χρονου στο “Πρωινό”: Δεν τον χτύπησα εγώ, έχει κακοποιηθεί στο σπίτι της μητέρας του (βίντεο)11:47Χίος: Φωτιά στη Σιδηρούντα - Μήνυμα του 112 για εκκένωση (βίντεο)11:34Μοσχάτο - Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακό χάος λόγω καραμπόλας 6 οχημάτων 11:21Ισμαήλ Κανταρέ: Έφυγε από την ζωή ο συγγραφέας11:07ΠΑΣΟΚ: Η Μιλένα Αποστολάκη θα είναι υποψήφια Πρόεδρος του κόμματος10:54Αλέκος Φλαμπουράρης: με έφραγμα στο νοσοκομείο10:40Κακοκαιρία - Ελβετία: Κύπριοι μαθητές εγκλωβίστηκαν σε ξενοδοχείο10:27Άγιοι Ανάργυροι - Κοσμάς και Δαμιανός: Ο βίος και το τέλος των δύο αδελφών10:13Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων10:00ΦΠΑ - Καφές: οι ανατιμήσεις και η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ με τις διευκρινίσεις09:46Λαμία: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ09:33Εκλογές - Γαλλία: Το “Βατερλώ” του Μακρόν και οι συμμαχίες στον β' γύρο09:19Χαλκιδική: Μπουρίνι ξηλώνει τις ομπρέλες beach bar (βίντεο)09:06Εορτολόγιο - 1 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:52Φωτιά - Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από το πύρινο μέτωπο! (βίντεο)08:39Ακρίβεια - Τροπολογία: Παράταση στα μέτρα για τις τιμές, αύξηση στα πρόστιμα για παραβάτες08:26ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 5 Ιουλίου08:12IRIS - Επιχειρήσεις: Παράταση για την σύνδεση με το σύστημα άμεσων πληρωμών07:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο