LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2024 09:15

Λαμία: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Τα ποτά που ήπιε η ανήλικη της προκάλεσαν αλυσιδωτά επεισόδια, που οδήγησαν στη μεταφορά της στο νοσοκομείο και τη διακομιδή της στο Παίδων Αθηνών.

Αλκοολ - ποτά - μπαρ

Στο νοσοκομείο κατέληξε η βόλτα μίας 15χρονης σε μπαρ της Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου.

Το κορίτσι είχε βγει σε μπαρ για πρώτη φορά με τέσσερις ακόμη φίλες της και φέρεται να είχε πιεί ένα ποτό και στο δεύτερο λιποθύμησε, ενώ πέφτοντας χτύπησε και άσχημα στο πρόσωπο.

Η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου πέρασε μια εφιαλτική νύχτα. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού αποφασίστηκε να μη μείνει στη Λαμία και τελικά το μεσημέρι της Κυριακής (30/6) διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την κατάσταση μέθης της μικρής και την πτώση της, καθώς εκλήθη να εξετάσει την 15χρονη και ο ιατροδικαστής Λαμίας.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν στο Νοσοκομείο των Αθηνών, απαντήσεις θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα καθυστερήσουν αρκετές ημέρες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δυστυχώς δεν είναι το πρώτο, καθώς πολλάκις έχουν καταγραφεί ανάλογα συμβάντα σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα που σερβίρουν οινοπνευματώδη σε ανήλικα άτομα. Πολλές φορές από την άλλη οι επαγγελματίες ισχυρίζονται ότι οι ανήλικοι θαμώνες έχουν φροντίσει να αγοράζουν οινοπνευματώδη από τα περίπτερα ή τα μίνι μαρκετ, τα οποία εισάγουν κρυφά στα μαγαζιά τους.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπουρίνι ξηλώνει τις ομπρέλες beach bar (βίντεο)

Ζάκυνθος: Διασκέδαζαν σε πανηγύρι κάτω από τη φωτιά (βίντεο)

Ακρίβεια - Τροπολογία: Παράταση στα μέτρα για τις τιμές, αύξηση στα πρόστιμα για παραβάτες


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΣΥ – Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη τα ξημερώματαΣήμερα 07:26 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο στόλο των ηλεκτρικών λεωφορείων, λίγο μετά τις 6 το πρωί, από την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, για τις υψηλές αμοιβές του Παναγιώτη Στάθη, αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπου ίσως κρύβεται η άκρη του νήματος στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του.

Κακοκαιρία: Μπουρίνια και πτώση θερμοκρασίας την ΤετάρτηΧθες 16:37 | Ειδήσεις

Πού και ποιες ώρες αναμένονται εντονότερα τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση για κάθε περιοχή.

Copa America 2024: Βραζιλία - Κολομβία έμειναν στο Χ (βίντεο)Σήμερα 06:43 | Ειδήσεις

Ποια ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, που μεταδίδεται από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1.


 


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)07:43ΟΣΥ – Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη τα ξημερώματα07:30Γιώργος Σγουράκης: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος δημιουργός 07:16Copa America: Η Κόστα Ρίκα νίκησε την Παραγουάη, αλλά... (βίντεο)07:03Ερντογάν για Καισάρεια: Προβοκάτορες όσοι άπλωσαν χέρι στους μετανάστες06:49Copa America 2024: Βραζιλία - Κολομβία έμειναν στο Χ (βίντεο)06:36Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις06:23Κακοκαιρία: Μπουρίνια και πτώση θερμοκρασίας την Τετάρτη06:09Euro 2024: Η Τουρκία προκρίθηκε στα προημιτελικά με ήρωα τον Γκιουνόκ00:00Γερμανία: Αστυνομικός απολύθηκε επειδή... έκλεψε τυρί από φορτηγό σε τροχαίο23:49ΤΑΙΠΕΔ - Επιχειρηματικό Πάρκο Φυλής: 5 μνηστήρες στον διαγωνισμό23:38Τραμπ: Αναβλήθηκε η ανακοίνωση της ποινής για την δίκη χρηματισμού της Στόρμι Ντάνιελς23:27Κρήτη: Διπλή σεισμική δόνηση νότια του Ηρακλείου23:14ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση Μπρινιόλι23:02Ενδοοικογενειακή βία: Εκατοντάδες θύματα και συλλήψεις την προηγούμενη εβδομάδα22:49Συνέδριο Economist - Μητσοτάκης: Η ΝΔ παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα22:35Γουίμπλεντον: Πρεμιέρα με νίκη για τον Τσιτσιπά22:22Εξελίξεις στην ολική αρθροπλαστική ισχίου22:08Πέλλα: Χοντρό χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες (εικόνες)21:55Θεσσαλονίκη: Ανήλικος κατηγορείται για βιασμό 8χρονου αγοριού21:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο