LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 28 Μαΐου 2024 22:29

Conference League - Ελ Κααμπί στον ΑΝΤ1: Είμαι έτοιμος να σκοράρω και να σηκώσω την κούπα

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ του Europa Conference League, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στα όνειρα που κάνει για τον μεγάλο τελικό με την Φιορεντίνα.

Ολυμπιακός - Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Τo τρόπαιο του Europa Conference League έφτασε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και αυτά είναι τα μετάλλια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει η χώρα μας με τον Ολυμπιακό να φιλοδοξεί να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο με αντίπαλο την ιταλική Φιορεντίνα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 10 γκολ σε 8 αγώνες. Ο Μαροκινός επιθετικός αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι στη φαρέτρα του έχει φυλάξει και ένα γκολ για τους Ιταλούς στον μεγάλο τελικό.

"Είμαι πανέτοιμος και ονειρεύομαι! Ήταν ένα όνειρο μου από πάντα να βρεθώ σε αυτή την στιγμή. Ονειρεύομαι να πάνε όλα καλά και να κάνουμε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για να πάρουμε μία σπουδαία νίκη και ένα σπουδαίο τρόπαιο και να το γιορτάσουμε και να το απολαύσουμε μαζί με τις οικογένειες μας σε μία όμορφη βραδιά. Πάρα πολλές φορές και κάθε μέρα ονειρεύομαι και φαντάζομαι να σηκώνω την κούπα. Η φαντασία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά πιστεύω στα αλήθεια ότι έχουμε ικανούς παίκτες για να το καταφέρουμε.

Φυσικά και είμαι έτοιμος και φυσικά θέλω να σκοράρω. Όμως πιο πολύ θέλω να κερδίσουμε και δεν με πειράζει αν θα είμαι ο ίδιος που θα σκοράρει ή κάποιος άλλος. Δεν είναι αυτός ο στόχος, ο στόχος είναι να κερδίσουμε και αυτό ονειρευόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του Ολυμπιακού που μας έχουν στηρίξει έως τώρα. Υπόσχομαι να δώσω ότι περισσότερο μπορώ και ότι καλύτερο μπορώ για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα".

Ειδήσεις σήμερα

Conference League: Απαγόρευση πτήσεων ελικοπτέρων και drones στην Αττική

ΔΥΠΑ - Μητσοτάκης για άτομα με αναπηρία: Μεγάλη προσπάθεια για νέες θέσεις εργασίας

Μαρούσι: Μαθητές πέταξαν κροτίδες σε σχολική αίθουσα και τραυμάτισαν καθηγήτρια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο