LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2024 11:39 | Ανανέωση: 20 Ιουνίου 2024 11:39

Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγος

Την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο δικηγόρος για πτυχές της υπόθεσης ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Λύτρας - Περιπολικό

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Απόστολος Λύτραςμετά την απόφαση για προφυλάκιση του από τον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

Ο ποινικολόγος οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, μετά τις μηνύσεις της συζύγου του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο κ. Λύτρας έφυγε, λίγο πριν τις 9 το πρωί από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, οπού κρατείτο από χθες το βράδυ όταν και παραδόθηκεμετά από ένταλμα σύλληψης το οποίο είχε εκδοθεί από την δικαστική αρχή σε βάρος του. 

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια από όπου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκτέλεση του εντάλματος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του ξυλοδαρμού έκρινε ότι ο ποινικολόγος παραβίασε τους δύο από τους τρεις όρους που του επέβαλε με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα μετά την απολογία του για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Συγκεκριμένα, κρίθηκε ότι παραβίασε τον όρο της υποχρεωτικής μετοίκησης καθώς και της απαγόρευσης προσέγγισης και επαφής μετο θύμα. Η αιτία της αλλαγής στην ποινική μεταχείριση του Απόστολου Λύτρα έχει αφετηρία σε επικοινωνία του μέσω μηνυμάτων με τη σύζυγό του, αλλά και στο περιστατικό της μετάβασης στο σπίτι του ζευγαριού, και έντασης με λεκτική αντιπαράθεση που υπήρξε, προσώπων από το περιβάλλον του κατηγορούμενου, το οποίο κατήγγειλε με μηνύσεις αλλά και με την ενεργοποίηση του κουμπιού πανικού, η παθούσα δικηγόρος.

Στη δικαστική κρίση βάρυνε, ωστόσο, και το γεγονός ότι ο δικηγόρος παρέμεινε για πολλές ώρες «άφαντος» για τις διωκτικές Αρχές, που ενημέρωσαν την Εισαγγελία ότι τον αναζητούν ανεπιτυχώς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά την καταγγελία και τις μηνύσεις του θύματος για την «εισβολή» στο σπίτι, όπως περιγράφει η ίδια, της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, της κόρης του και ενός δικηγόρου-συνεργάτη του δικηγορικού γραφείου του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας, προχώρησε σε μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έκτακτο βοήθημα σε συνταξιούχους - Τα Σκόπια δεν μπορεί να παίζουν με την Αθήνα 

Ενδοοικογενειακή βία - Φλωρίδης: “Βραχιολάκι” σε δράστες υπό επιτήρηση

Ακρίβεια - Θεοδωρικάκος: Παράταση μέτρων για τις τιμές και αλλαγές στους ελέγχους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧασάν Νασράλα: Ποιος είναι ο πανίσχυρος ηγέτης της Χεζμπολάχ που μπήκε στο στόχαστρο του ΙσραήλΧθες 22:41 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ο Χασάν Νασράλα έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σφοδρής επιδρομής στο γενικό επιτελείο της Χεζμπολάχ. Διαψεύδει η σιιτική οργάνωση.

Κεφαλογιάννη: “Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου” δήλωσε η Υπουργός ΤουρισμούΧθες 18:09 | Ειδήσεις

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, προχώρησε σε δήλωση στην οποία μιλάει για κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

Μαρινέλλα - Νέο ιατρικό ανακοινωθέν: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΧθες 13:25 | Ειδήσεις

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, που νοσηλεύεται για δεύτερο 24ώρο με εγκεφαλικό.

Ο “παλαιοχριστιανός" εντοπίστηκε και συνελήφθηΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στον εντοπισμό και την σύλληψη των "Παλαιοχριστιανών", μετά την αρπαγή του βρέφους από το νοσοκομείο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
O Τζόνι Κας γίνεται ο πρώτος μουσικός με άγαλμα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ (εικόνες)23:59Απελάσεις: Η Γερμανία επιστρέφει Τούρκους μετανάστες στην πατρίδα τους23:49Ζελένσκι για συνάντηση με Τραμπ: Του παρουσίασα το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας23:39“Safe.YOUth”: Η νέα εφαρογή ειδοποίησης για τη βία κατά ανηλίκων23:28Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Δέλλας προς μαθητές: Αφήστε τα κινητά και τρέξτε στους δρόμους (βίντεο)23:15Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο (εικόνες)23:02Συμπληρώματα διατροφής: Πώς επηρεάζουν το ήπαρ;22:49Άγιος Παντελεήμονας - Άνδρας κατέφυγε στο ΑΤ: Με μαχαίρωσε ο συγκάτοικός μου22:35Χασάν Νασράλα: Ποιος είναι ο πανίσχυρος ηγέτης της Χεζμπολάχ που μπήκε στο στόχαστρο του Ισραήλ22:21Θανατώσεις ζώων με ευλογιά και πανώλη: Μεγάλη αύξηση του ποσού αποζημίωσης22:08Κνωσός: Πυροβόλησαν παγώνι στον αρχαιολογικό χώρο21:54Θεσσαλονίκη: “Θύμα” ρύπανσης από ζευγάρια που... ερωτοτροπούν ο Γαλλικός ποταμός (εικόνες)21:41Λίβανος: Σχέδια εκκένωσης πολιτών μέσω Κύπρου - Τουρκίας – Ελλάδας 21:27Άγιος Παντελεήμονας - Κασσελάκης: Δεν πήρα ξεκάθαρες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του μετανάστη21:13Δήμαρχος Νέας Υόρκης: Δεν παραιτούμαι, είμαι αθώος21:00Αγρίνιο: Φίδι σε νηπιαγωγείο20:46Καύσωνας: Αυξήθηκαν οι επισκέψεις παιδιών στα επείγοντα λόγω ζέστης20:33Φτωχά νοικοκυριά: Ξοδεύουν όλο και λιγότερα, ακόμα και για φαγητό20:19Πολυτεχνείο: Άγνωστοι έκαναν παρέμβαση υπέρ της Παλαιστίνης σε εκδήλωση (βίντεο)20:06ΕΛΑΣ: Νέα έφοδος σε καταυλισμούς στην Αττική - Εξαρθρώθηκαν 3 εγκληματικές οργανώσεις (βίντεο)19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο