LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2024 18:19

Κύπρος: Φίδι επιτέθηκε σε τουρίστρια, την... έστειλε στην εντατική και σε αμαξίδιο (εικόνες)

Μια τρομακτική εμπειρία βίωσε μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία τσιμπήθηκε από ερπετό κατά τις διακοπές της.

Φίδι - Εύβοια

(Εικόνα: Αρχείου)

Για όλους τους λάθος λόγους θα θυμάται τις διακοπές της στην Κύπρο μια γυναίκα από την Βρετανία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας BBC, η Sam West από την περιοχή Shropshire, η οποία ταξίδεψε στην Κύπρο για διακοπές για τα 40ά της γενέθλια με τη σύζυγό της Kate, δέχθηκε δάγκωμα από δηλητηριώδες φίδι με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Η West ετοιμαζόταν να λάβει μέρος σε μία συνεδρία γιόγκα στις 3 Απριλίου, όταν η οχιά μήκους ενάμιση μέτρου, την δάγκωσε στον αστράγαλο. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει το φίδι και, όπως περιγράφει, ένιωσε αμέσως πόνο, ενώ το πόδι της φούσκωσε και άρχισε να καίει.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Τμήματος Αντιμετώπισης Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του κυπριακού ΕΣΥ, όπου της χορηγήθηκε αντίδοτο και νοσηλεύτηκε, τέσσερις μέρες στην ΜΕΘ και μία σε θάλαμο. Η τουρίστρια επέστρεψε στο ξενοδοχείο, είναι όμως αναγκασμένη να χρησιμοποιεί τροχοκάθισμα και ενώ χρεώνεται 310 ευρώ τη βραδιά για αναπηρικό δωμάτιο!

Σύμφωνα με την Sam West, αναμένει από τον ασφαλιστικό της φορέα να την ενημερώσει πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της στη Βρετανία.

Ειδήσεις σήμερα:

Influencers: πανευρωπαϊκό σαφάρι ελέγχων - 20 Έλληνες στη λίστα

Ισραήλ: Το Ιράν... καθυστέρησε την χερσαία επιχείρηση στην Ράφα

Ναύπακτος: Νεαρός έσερνε αστυνομικό με το αυτοκίνητο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Περού: Δεκάδες νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα (βίντεο)16:45Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκή16:33Χανιά: Καυστικό υγρό έπεσε στο μάτι υπαλλήλου καθαριότητας16:21Πληθωρισμός – Eurostat: Σταθερός στην Ευρώπη, μειώθηκε στην Ελλάδα16:09Λονδίνο - Επίθεση με σπαθί: Νεκρός ένας 13χρονος 15:56Ηράκλειο: Γάζωσαν αυτοκίνητο με καλάσνικοφ15:43Μεγάλη Τρίτη - “Παγιδευμένοι”: Τι έχει στο μυαλό του ο Ιάσονας; (sneak preview)15:32Τερίμ - Παναθηναϊκός: σε αναζήτηση καινούργιου προπονητή15:19Κασσελάκης: Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονεία του 41%15:06Κορυδαλλός: Διακινούσαν ναρκωτικά μέσα στην φυλακή14:54Βασιλιάς Κάρολος: Σε κλινική για τον καρκίνο η πρώτη επίσκεψή του (εικόνες)14:41Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε έως 50000 ευρώ14:28Ισραήλ: Νεκρός Τούρκος που επιτέθηκε σε αστυνομικό (εικόνες)14:15“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τη Μεγάλη Τρίτη: Η Βασιλική συναντά την Βικτωρία 14:03Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος, το bonus παραγωγικότητας και ο νέος δικαστικός χάρτης13:52Καλλιάνος: το χρονικό της νοσηλείας του πατέρα του, το “φακελάκι” και ο Άδωνις (βίντεο)13:38Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιών13:26Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι13:12Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών12:59Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την Μεγάλη Τρίτη (βίντεο)12:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο