LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Απριλίου 2024 14:11

“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του στο επεισόδιο της Τρίτης

Σεναριακές εκπλήξεις, καθηλωτικές ερμηνείες και αμείωτο ενδιαφέρον και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1.

Παγιδεύμενοι

Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Σήμερα στις 22:30, Το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της νύφης αποκαλύπτεται, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Πώς συνδέεται με την απαγωγή της Δάφνης; Μία πληροφορία που θα μάθει από έναν άγνωστο ο Θοδωρής θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ ή θα είναι παγίδα;

Sneak preview:


ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ

Τρίτη 9 Απριλίου

Επεισόδιο 49

«Όλα ούρλιαζαν, η θάλασσα, ο άνεμος, η καρδιά μου…» Yann Martel

Παγιδεύμενοι

Η απαγωγή της Δάφνης και η κατάσταση υγείας του Σπύρου έχουν συντρίψει τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του με τη βοήθεια της Άννας.

Το σκοτεινό πάζλ της δολοφονίας της Μαριάννας αρχίζει να συμπληρώνεται, αφού κάποιοι από τους ενόχους σπάνε κι αρχίζουν να ομολογούν. Η λύση του μυστηρίου κρύβει μια μεγάλη ανατροπή! Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της άτυχης κοπέλας και πώς εμπλέκεται η βαλκανική μαφία σε όλο αυτό;

Ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας ψάχνουν όλα τα στοιχεία για να βρουν εγκαίρως τη Δάφνη. Μία πληροφορία που θα μάθει ο Θοδωρής θα δείξει το φως στο βάθος του τούνελ.

Ποιος είναι, όμως, αυτός που του έδωσε την πληροφορία; Θα τους οδηγήσει πράγματι στη Δάφνη; Ή είναι παγίδα; Ποιοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή της Δάφνης και τι ζητούν για να την απελευθερώσουν;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

  • Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος
  • Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης
  • Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου
  • Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Παγιδεύμενοι

Διανέμεται από την Madd.

#Pagidevmenoi 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: αποσωληνώθηκε ο 39χρονος (βίντεο)

Κόρινθος: Ασθενής πέθανε από σηψαιμία μετά από λάθος στο χειρουργείο

Isis - Champions League: Απειλές για επίθεση σε γήπεδα “Σκοτώστε τους όλους”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Εορτολόγιο - 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο