LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 12 Μαρτίου 2024 23:08

Χατζηδάκης: Ο Κασσελάκης έπαθε... Τσίπρα και έταξε τα πάντα στους πάντες

Τι αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών σε ανάρτηση του στα social media

ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Τις ανακοινώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook ο Κωστής Χατζηδάκης. Όπως αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, ο Στέφανος Κασσελάκης «έπαθε... Τσίπρα», ενώ τον χαρακτηρίζει «νέο πολιτικό Χουντίνι» που «έταξε λεφτά από μειώσεις φόρων χωρίς καμία κοστολόγηση».

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση η κ. Χατζηδάκη:

«Ο Κασσελάκης «έπαθε…Τσίπρα» και έταξε τα πάντα στους πάντες. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι μένει πιστός στις παραδόσεις αυτού του κόμματος. Ανεύθυνες υποσχέσεις και ακατάσχετη παροχολογία!

«Έπαθε… Τσίπρα» και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Αμετανόητοι μετά τη διπλή ήττα των εκλογών του 2019 και του 2023, συνεχίζουν τα ίδια πολιτικά παραμύθια.
Και το κάνουν ισοπεδώνοντας τις κατακτήσεις των Ελλήνων πολιτών στο πεδίο της Οικονομίας αλλά και τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση και που κατατάσσουν την Ελλάδα πολύ ψηλά σε ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας και προσέλκυση επενδύσεων σε ολη την Ευρώπη.

Ως ένας νέος «πολιτικός Χουντίνι» έταξε λεφτά απο μειώσεις φόρων χωρίς καμιά κοστολόγηση! Και χωρίς επίγνωση φυσικά των συνεπειών για τον προϋπολογισμό και την Οικονομία. Ενώ ξέχασε επίσης πως από την παρούσα Κυβέρνηση πάνω από 50 φόροι έχουν μειωθεί ή καταργηθεί. Έταξε επενδύσεις ενώ αυτές ανεβαίνουν συνεχώς και σταθερά από το 2019 και μετά. Και οι άμεσες ξένες επενδύσεις έχουν σημειώσει ρεκόρ τελευταίας 20ετίας. Υποσχέθηκε επίσης αύξηση εισοδήματος ενώ σταθερή πολιτική της Κυβέρνησης είναι η ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών και ιδιαίτερα των ασθενέστερων με αύξηση του μέσου μισθού πάνω από τον πληθωρισμό (19%) και του κατώτατου μισθού κατά 20%, ενώ επίκειται και νεα αύξηση του μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Παριστάνει ότι αγνοεί επίσης πως για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια δόθηκαν σημαντικές αυξήσεις στους δημόσιους υπαλλήλους (1.476 ευρώ το όφελος για τον μέσο δημόσιο υπάλληλο από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης το 2023 και 2024) ενώ και οι τριετίες «ξεπάγωσαν» πολύ νωρίτερα στον ιδιωτικό τομέα.

Αφήνουμε τον Προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους υποστηρικτές του στην πολιτική τους περιδίνηση. Εμείς συνεχίζουμε στην ίδια πορεία που συνδυάζει την υπεύθυνη οικονομική πολιτική με την κοινωνική δικαιοσύνη»

Ειδήσεις σήμερα:

Youth League: Τα “χρυσά παιδιά” του Ολυμπιακού πέρασαν στους 4 της Ευρώπης!

Σεισμός στην Πάτρα

Παράνομες δεξαμενές καυσίμων: Στην πρώτη σφράγιση πρατηρίου προχώρησε η ΑΑΔΕ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο