LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Απριλίου 2024 11:40

“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, “Έρωτας φυγάς”.


 

Έρωτας φυγάς - ΑΝΤ1

Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο μεγαλύτερος έρωτας, ο «Έρωτας Φυγάς», γράφεται στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ, 1η ΜΑ?ΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 100

Η παρουσία του Σοφιανόπουλου πανικοβάλλει την Μαργέτα, η οποία ανησυχεί για την έκβαση της μυστηριώδους συνάντησης που πρόκειται να κάνει ο Στέφανος. Λίγο αργότερα, ο σύζυγός της μπλέκεται σε μια κρίσιμη αναμέτρηση με τον επικίνδυνο αντίπαλό του και η ζωή του απειλείται. Ο Ιάσονας βιώνει αντιφατικά συναισθήματα που τον προβληματίζουν, αλλά συγχρόνως τον γοητεύουν, αφού η παρουσία της Άρτεμης μόνο απαρατήρητη δεν του περνάει. Τέλος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της προς την Αθήνα, η Αλεξάνδρα, πάνω σε μια κρίση της, θα θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο προσπαθώντας να πηδήξει έξω από ένα αυτοκίνητο που είναι εν κινήσει.

Έρωτας φυγάς - ΑΝΤ1

Δείτε το Trailer 

#ErotasFygas

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

Έρωτας φυγάς - ΑΝΤ1

Ειδήσεις σήμερα:  

ΗΠΑ: Νεκροί αστυνομικοί σε σύλληψη υπόπτου

Πικέρμι: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που “καρφώθηκε” σε κολώνα

POS: “Ψαλίδι” σε χρεώσεις για 3 χρόνια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)Σήμερα 19:48 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός από τη Φλώιρνα όπου περιοδεύει, τόνισε ότι η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ειναι μονόδρομος για την ένταξη της γειτονικής χώρας..

Κηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)Σήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Σοκ σε δημοτικό σχολείο από την πτώση πόρτας πάνω σε παιδιά. Ο μαθητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Γιατί οι εργασίες εκτελούνταν εν ώρα μαθήματος.

Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστέςΣήμερα 18:41 | Ειδήσεις

Τι υποστηρίζει ο 54χροος κτηνοτρόφος που πυροβόλισε ληστές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εξ αυτών.

Λαμία - Φωτιά σε εργοστάσιο: Αυτοψία από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ στο σημείοΣήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τυλίχθηκε στις φλόγες στην κάμερα του ΑΝΤ1. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελληνοκαναδός μαθητής ο νικητής του Διεθνούς Διαγωνισμού Επιστήμης και Μηχανικής23:39Μητσοτάκης από Καστοριά: Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε την πολιτική αντιπαράθεση σε μiα αρένα γεμάτη χυδαιότητα23:29Κασσελάκης: “Όχι” στον Ανδρουλάκη, άνοιγμα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ23:15ΗΠΑ - Μπάιντεν: Σε πτώση η δημοτικότητα του προέδρου23:01Αττική - Απάτες: Υπόσχονταν άδειες οπλοφορίας και αγορά οικοπέδων (εικόνες)22:48Telegraph - Τσέλσι: Διαζύγιο με Ποτσετίνο22:35Ακρίβεια: Οι ανατιμήσεις “τρομάζουν” τα νοικοκυριά22:21Θεσσαλονίκη: Ένοχος οδηγός αστικού λεωφορείου για τον τραυματισμό υπερήλικης22:08Λεωφορείο έπεσε στον Νείλο – Τουλάχιστον δέκα νεκροί (βίντεο)21:54Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί την εγκατάλειψη μεταναστών στη Σαχάρα21:41Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές στα γαλακτοκομικά, το κακάο και τον καφέ (βίντεο)21:27Κηφισιά – Τραυματισμός μαθητή: Συνελήφθησαν τρεις σιδηρουργοί για σωματική βλάβη21:14Άσμα αλ Άσαντ: Με λευχαιμία διαγνώστηκε η σύζυγος του Σύρου προέδρου21:00Αθήνα – Απάτες: Πληρώνονταν για να “μεσολαβήσουν” σε υπηρεσίες και εξαφανίζονταν20:46Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενου20:33Aλβανία: Επεισόδια έξω από το δημαρχείο Τιράνων για να παραιτηθεί ο δήμαρχος20:19Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Οι προκλήσεις, σας απομακρύνουν από την ΕΕ (εικόνες)20:06Ρωσία: Ξεκινά ασκήσεις με πυρηνικά όπλα19:53Καιρός: τοπικές βροχές και ζέστη την Τετάρτη19:40Κιλκίς: Δίωξη στον 54χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε ληστές19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο