LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 11 Φεβρουαρίου 2024 14:35 | Ανανέωση: 11 Φεβρουαρίου 2024 14:42

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη έξοδός του μετά τη διάγνωση με καρκίνο (βίντεο)

Ευδιαθετος εμφανίστηκε ο Βασιλιάς Κάρολος βγαίνοντας για πρώτη φορά μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος, που υποβάλλεται σε θεραπείες για καρκίνο, παρέστη σήμερα στην κυριακάτικη λειτουργία στον ναό St Mary Magdalene στο Σάντρινγκχαμ (ανατολική Αγγλία), μετέδωσε ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.

Συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, ο Κάρολος χαιρέτισε τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες. Είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνισή του μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές της εβδομάδας.

Την Τρίτη έκανε μια σύντομη εμφάνιση, όταν αποχώρησε καθισμένος στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου από τη βασιλική κατοικία στο Λονδίνο, το Κλάρενς Χάουζ, όπου είχε μόλις συναντηθεί με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος είχε έρθει από την Καλιφόρνια για να δει τον πατέρα του.

Ο Κάρολος, ο οποίος, σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκινγχαμ, ακολουθεί την αγωγή του στο σπίτι, έφυγε από το Λονδίνο για να μεταβεί στη βασιλική εξοχική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ.

Λιγότερους από 18 μήνες στον βρετανικό θρόνο, ο 75χρονος μονάρχης ξεκίνησε τη Δευτέρα τη θεραπεία του για την αντιμετώπιση ενός καρκίνου, που δεν έχει διευκρινιστεί.

Είναι γνωστό ότι η νόσος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επέμβασης για υπερτροφία του προστάτη, όμως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε χθες το βράδυ στο διαδίκτυο, ο βασιλιάς εξέφρασε «τις πιο ειλικρινείς του ευχαριστίες» στους ανθρώπους που του προσέφεραν τη συμπαράστασή τους.

Αν και θα συνεχίσει να ασκεί ορισμένα από τα διοικητικά καθήκοντά του, ο βασιλιάς θα απουσιάσει από τη δημόσια ζωή για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - Μπαλωθιές: Εκατοντάδες σφαίρες σε βάπτιση, που θύμιζε... πόλεμο! (εικόνες)

Λασίθι: έκλεβε λάδι από αποθήκες και χρήματα από ΤΕΠ νοσοκομείου

Ευρωπαϊκή Ημέρα “112”: Νέο minisite της υπηρεσίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο