LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 08 Φεβρουαρίου 2024 08:30 | Ανανέωση: 08 Φεβρουαρίου 2024 08:49

Σκιάθος: Απείλησε να σκοτώσει τη γυναίκα του γιατί δεν βρήκε... κρεμμύδια στο σπίτι!

Πως η σύζυγος κατάφερε να ενημερώσει την Αστυνομία. Ταμπουρώθηκε στο σπίτι ο άνδρας για να μην συλληφθεί. Τι υποστήριξε στο δικαστήριο.

ενδοοικογενειακή βία

Πρωτοφανές περιστατικό στην Σκιάθο. Ο καβγάς ενός ζευγαριού βγήκε εκτός ελέγχου, με τον 35χρονο άνδρα να ταμπουρώνεται στο σπίτι για να μην συλληφθεί, ενώ την Τετάρτη που εκδικάστηκε η μήνυση εις βάρος του στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όλα συνέβησαν στις 26 Ιανουαρίου, όταν το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται επειδή στο σπίτι δεν υπήρχαν… κρεμμύδια. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και ο 35χρονος κατέληξε να βρίζει και να απειλεί την σύζυγό του, ενώ έσπασε ένα κομοδίνο στην αυλή του σπιτιού, επειδή ήταν έξαλλος που δεν υπήρχαν στο σπίτι κρεμμύδια και ήθελε να μαγειρέψει για το 20 μηνών παιδί τους που ήταν αδιάθετο.

«Θα τα σπάσω όλα, θα σε σκοτώσω» φώναζε και απειλούσε να χειροδικήσει. Η σύζυγος κατάλαβε πως έπρεπε να φύγει από το σπίτι και του είπε πως θα πάει να αγοράσει τα κρεμμύδια. Η γυναίκα πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι, τον είδαν να κάθεται στην αυλή με το παιδί, ενώ η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο ίδιος ζητούσε να μιλήσει με την 30χρονη σύζυγό του και οι αστυνομικοί του ζητούσαν με τη σειρά τους, να τους δώσει το παιδί, γιατί ήταν αδιάθετο και χρειαζόταν φροντίδα.

Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πείσουν τον 35χρονο να παραδώσει το παιδί στον πεθερό του. Φέρεται να του είπε πως δεν αντέχει άλλο να μένει νηστικός, με την κόρη του να μην του δίνει καμία προσοχή.

Στη συνέχεια παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού και τον συνέλαβαν.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο 35χρονος ισχυρίστηκε πως η 30χρονη είναι ανίκανη για σύζυγος και μητέρα και τον άφηνε νηστικό, ενώ η γυναίκα υποστήριξε πως ο άντρας της έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 35χρονος καταδικάστηκε χθες σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή και με τον όρο να μην πλησιάζει την σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων: Χτύπησαν μαθήτρια και το κατέγραφαν σε βίντεο

Εξάρχεια: Θρίλερ με νεκρό σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός από φωτιά σε μονοκατοικία (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Σήμερα 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΣήμερα 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΣήμερα 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Σήμερα 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο