LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Ιανουαρίου 2024 08:25 | Ανανέωση: 19 Ιανουαρίου 2024 08:24

Greek Mafia - Δημογλίδου: Ελέγχονται δεκάδες άτομα για δολοφονίες και λαθρεμπόριο

Τι είπε στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία των ερευνών και τα πρόσωπα που “μπαίνουν στο στόχαστρο”, μετά τις συλλήψεις για τις εκτελέσεις Σκαφτούρου και Ρουμπέτη.

Greek Mafia - όπλα - ΕΛΑΣ

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Παρασκευή η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφορικά με τις συλλήψεις για τις δολοφονίες ανθρώπων που σχετίζονται με κυκλώματα εκβιαστών και λαθρεμπορίου.

Όπως είπε η κ. Δημογλίδου, εκτός από τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν και όσα βρέθηκαν στο κρησφύγετο τους, τα οποία παρουσιάστηκαν την Πέμπτη από την ΕΛ.ΑΣ., ελέγχεται η δράση ακόμη 10 ατόμων, ενώ αναζητούνται και περίπου 30 άλλα άτομα που εμπλέκονται σε ομάδες νονών της νύχτας, η αντιπαράθεση μεταξύ των οποίων για το ποια θα κυριαρχήσει σε συγκεκριμένα πεδία δραστηριοτήτων και περιοχές, οδήγησε σε έναν «πόλεμο» μεταξύ τους, με δολοφονίες όπως αυτή των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη.

Καθώς το λαθρεμπόριο τσιγάρων φέρεται πως αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» μεταξύ των φατριών της νύχτας, όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, η έρευνα συνεχίζεται για το «αν υπάρχει όφελος από παράνομες δραστηριότητες στις δολοφονίες τον νονών της νύχτας».

Όπως εξήγησε, «Η δραστηριότητα της μίας ομάδας νονών της νύχτας ενοχλούσε την δραστηριότητα της άλλης» και έτσι προκλήθηκε η αντιπαλότητα που έφθασε μέχρι τα συμβόλαια θανάτου και τις μαφιόζικες εκτελέσεις «βαριών» ονομάτων της αποκαλούμενης Greek Mafia.

Η κ. Δημογλίδου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε ότι δεν συνδέονται οι εξελίξεις στην έρευνα για την Greek Mafia με την αλλαγή ηγεσίας στην Ελληνική Αστυνομία ούτε με την αλλαγή των επικεφαλής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς και ότι η συλλογή των στοιχείων που οδήγησαν στις συλλήψεις γινόταν επί πολλούς μήνες. 

Ειδήσεις σήμερα:

Συγγρού - Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μηχανής που άρπαξε φωτιά (βίντεο)

Australian Open - Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους “16” με μαγική εμφάνιση

Χούθι: Επίθεση σε πλοίο που διαχειρίζεται ελληνική εταιρεία

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο