LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2023 11:11

Πάτρα: Κινητοποίηση της Αστυνομίας για ένα χαμένο κινητό

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η απώλεια του κινητού και ο εντοπισμός του αφού προηγουμένως άλλαξε… μερικά χέρια.

Κινητό τηλέφωνο

Θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής με ένα κινητό τηλέφωνο που χάθηκε στην Πάτρα, προκαλώντας μάλιστα και την κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ένας Πατρινός ενώ βάδιζε στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Βούδ, αντιλήφθηκε πως το ακριβό κινητό του τηλέφωνο δεν το είχε μαζί του. Κατάλαβε πως το είχε κάπου ξεχάσει, ή του είχε πέσει. Έτσι γνωρίζοντας πως το κινητό iPhone έχει σύστημα εντοπισμού , πήγε αμέσως σε ένα laptop για να διαπιστώσει που βρισκόταν.

Στο μεταξύ νεαροί που περνούσαν από την περιοχή είχαν βρει το τηλέφωνο , το οποίο πήραν μαζί τους στο αυτοκίνητο. Η μαύρη ΒMW κινείτο στην Πατρών - Κλάους όταν οι επιβάτες διαπίστωσαν πως το iPhone έδινε σήμα εντοπισμού του. Τότε το πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Το "έξυπνο κινητό" όμως, λόγω του δυνατού κραδασμού από την πρόσκρουση στο έδαφος, έστειλε μήνυμα στο 112 για βοήθεια, καθώς θεώρησε πως ο ιδιοκτήτης του βρισκόιταν σε κίνδυνο.

Το μήνυμα για βοήθεια έφθασε αμέσως στην Αστυνομία, που με την σειρά της έστειλε περιπολικό στο σημείο που έδινε στίγμα το τηλέφωνο. Παράλληλα αστυνομικός κάλεσε το νούμερο του κινητού, το οποίο εν τω μεταξύ είχε βρει ένα παιδάκι που απάντησε πως είδε από ένα αυτοκίνητο να το πετούν.

Έτσι το σενάριο του χαμένου κινητού είχε αίσιο τέλος, δεδομένου ότι μετά από λίγη ώρα κατέφθασε και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και τους ζήτησε παράλληλα συγνώμη για το ...λάθος συναγερμό!

Ειδήσεις σήμερα:

Ανταρκτική: Αποκολλήθηκε παγόβουνο τρεις φορές όσο η Νέα Υόρκη

Ναυάγιο στη Λέσβο: Η διάσωση του ναυτικού και οι έρευνες για τους αγνοούμενους (βίντεο)

Γαλλία: Νεκρός άνδρας από αδέσποτη σφαίρα στο κρεβάτι του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)Σήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός από το νοσοκομείο "Αττικόν" που επισκέφτηκε για το ΕΣΥ.

Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημαΣήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα. Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τις δωρεάν μαστογραφίες και την επιστολική ψήφο. 

Ηλεία: Τροφική δηλητηρίαση έστειλε “ένα χωριό” στο νοσοκομείοΣήμερα 12:59 | Ειδήσεις

Κάτοικοι από 15 έως και 90 ετών κατέληξαν από το πανηγύρι στο νοσοκομείο...

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)15:13Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς14:59Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημα14:46Ηλεία: Τροφική δηλητηρίαση έστειλε “ένα χωριό” στο νοσοκομείο14:32“Ο Πρώτος από εμάς”: αγωνία και ανατροπές στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)14:19Ανασφάλιστα ΙΧ: Κλοιός ελέγχων μέσω ΚΤΕΟ14:05Ανδρουλάκης: Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου13:51“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εξομολογήσεις και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)13:37Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: το βλέμμα των ερυθρόλευκων στραμμένο στην πρόκριση13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η συνάντηση Δία και Ουρανού και οι προβλέψεις της Πέμπτης (βίντεο)13:10Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)12:56Λονδίνο - Gatwick: Εκκενώθηκε τμήμα στο αεροδρόμιο μετά από συναγερμό για φωτιά (εικόνες)12:43Γεραπετρίτης: Άκαιρη η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα12:29Eurovision: Αρρώστησε η Μαρίνα Σάττι12:16Πούτιν: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλήσει12:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)11:49Θεσσαλονίκη: 61χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε 18χρονη σε δημόσιο χώρο11:35Eurovision: Απόψε ο 2ος ημιτελικός με την συμμετοχή της Ελλάδας11:21Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)11:08Δωρεάν Μαστογραφία: SMS στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων10:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο