LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Μαΐου 2024 13:49

“Ο Πρώτος από εμάς”: αγωνία και ανατροπές στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)

Πάρτε μια γεύση από το καινούριο επεισόδιο της δραματικής κομεντί του ΑΝΤ1, “Ο Πρώτος από εμάς”.

Πρώτος από εμας - ΑΝΤ1

Ο Άλκης αρχίζει να ξεχνάει και η Κάτια νιώθει πιο αδύναμη από ποτέ για να διαχειριστεί αυτό το νέο δεδομένο και ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα και της Έλενας.

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, συγκίνηση αλλά και χιούμορ!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30

Η Σοφία απογοητεύεται ακόμα μία φορά με τον Κοσμά που άφησε άψητα τα γλυκά της, ενώ την ίδια στιγμή, η Σμαράγδα την παροτρύνει να χωρίσει. Θα επηρεάσουν όλα αυτά τη Σοφία και θα διώξει τελικά τον Κοσμά από το σπίτι; Η Μάρθα δίνει συνεχώς καραμέλες στη Μελίνα με αποτέλεσμα η μικρή να αρρωστήσει. Η Έλενα και ο Νικόλας, τρομοκρατημένοι, δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση και αναρωτιούνται αν τελικά είναι καλοί γονείς. Ο Άλκης αρχίζει να ξεχνάει και η Κάτια νιώθει πιο αδύναμη από ποτέ για να διαχειριστεί αυτό το νέο δεδομένο. Ο Άλκης επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά δεν αναγνωρίζει πια τον Νικόλα και την Έλενα…

Δείτε το trailer:

Ο Άλκης έχει αρχίσει να χάνει τη μνήμη του και η Κάτια τρομάζει


«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» _ Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
  • Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης
  • Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
  • Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α
  • Στον ρόλο του Έβαν ο Κώστας Φαλελάκης
  • Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος
  • Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Πρώτος από εμας - ΑΝΤ1

Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Πρώτος από εμας - ΑΝΤ1

Ειδήσεις σήμερα: 

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ

Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά

Πούτιν: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλήσει

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕΣήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τις υψηλές τιμές πώλησης προϊόντων από πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ, έθιξε ο Πρωθυπουργός, στην επιστολή του προς την επικεφαλής της Κομισιόν.

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώςΣήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχετικά με τις προθέσεις της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Βίντεο από drone δείχνουν τις εικόνες καταστροφής που υπέστη το εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα στη Λαμία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία09:47Γυναικοκτονία - Φλωρίδης: οι δικαστές πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους νόμους09:33Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της09:19Άρης - ΠΑΟΚ: συλλήψεις πριν και μετά το ντέρμπι09:06Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες08:58Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι (βίντεο)08:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο