LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2023 20:21 | Ανανέωση: 15 Νοεμβρίου 2023 21:25

Ερντογάν: Σχέδιο για επίσκεψη στην Θράκη μετά την Αθήνα

Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ. Ποιοι θα συνοδεύσουν τον Ερντογάν.

Ερντογάν - 14η διάσκεψη Τουρκων Πρέσβεων

 Στη δυτική Θράκη ενδέχεται να πάει ο Ερντογάν στις 8 Δεκεμβρίου Μεταδίδεται ότι η επίσκεψη στην Αθήνα θα είναι μονοήμερη και το πιο πιθανόν να αναχωρήσει από Αθήνα αργά το βράδυ. Το δεύτερο σενάριο είναι να διανυκτερεύσει το βράδυ και να φύγει το πρωί. Ωστόσο είναι απομακρυσμένο το δεύτερο σενάριο.

Θα χρειαστούν δύο αεροσκάφη για να μεταφέρει τη συνοδεία του 300 ατόμων. 

Η τουρκική αντιπροσωπεία με φρουρά Τούρκου Προέδρου θα αποτελείται από τουλάχιστον 150 άτομα και θα βρίσκεται στο ένα αεροσκάφος. Στο δεύτερο γραμματείς, σύμβουλοι και επιχειρηματίες. Συνολικά 300 άτομα.

Στην τουρκική αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν και ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν, ΥΠΕΣ Αλί Γερλίκαγια, Υπουργός Τουρισμού, Υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ Υπουργός Ενέργειας Αλπαρσλαν Μπαϊρακτάρ, Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, Υπουργός Δικαιοσύνης, Υπουργός Παιδείας, Υπουργός Περιβάλλοντος, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, ΄΄Αννα Ανδρέου

 Γκιουλέρ: Oι συνομιλίες με την Ελλάδα για τα ΜΟΕ ήταν πολύ θετικές

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ, δήλωσε ότι οι συνομιλίες με την Ελλάδα ήταν πολύ θετικές κι η επόμενη συνάντηση για τα στρατιωτικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης Τουρκίας-Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα μετά την επίσκεψη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Δεκέμβριο.

Ο Γιασάρ Γκιουλέρ απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο Κοινοβούλιο.

"Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη στην Ελλάδα αργότερα. Μετά την επίσκεψη του προέδρου μας, θα υπάρξει δεύτερη συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Θα το συζητήσουμε και θα συμφωνήσουμε μαζί τους".
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η ημερομηνία θα καθοριστεί από την άλλη πλευρά.

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση σχετικά με τα F-16, ο Γκιουλέρ δήλωσε: "Η διαδικασία συνεχίζεται. Θα σας ενημερώσουμε όταν υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη".


Ειδήσεις σήμερα:

Απολογία Πισπιρίγκου: Ήμουν και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας

Χανιά: Μωρό κατέρρευσε στον δρόμο, δίπλα στη μάνα του (εικόνες)

Ρόδος - Parasailing: Αποζημίωση μαμούθ για τον θάνατο δύο παιδιών


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)Σήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός από το νοσοκομείο "Αττικόν" που επισκέφτηκε για το ΕΣΥ.

Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημαΣήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα. Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τις δωρεάν μαστογραφίες και την επιστολική ψήφο. 

Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμαΣήμερα 14:03 | Ειδήσεις

Τι συμβουεύει ο ΕΟΔΥ για την προφύλαξη από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης.

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδοοικογενειακή βία: Κρεμάστηκε από το μπλακόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της15:40Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμα15:26Μητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)15:13Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς14:59Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημα14:46Ηλεία: Τροφική δηλητηρίαση έστειλε “ένα χωριό” στο νοσοκομείο14:32“Ο Πρώτος από εμάς”: αγωνία και ανατροπές στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)14:19Ανασφάλιστα ΙΧ: Κλοιός ελέγχων μέσω ΚΤΕΟ14:05Ανδρουλάκης: Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου13:51“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εξομολογήσεις και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)13:37Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: το βλέμμα των ερυθρόλευκων στραμμένο στην πρόκριση13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η συνάντηση Δία και Ουρανού και οι προβλέψεις της Πέμπτης (βίντεο)13:10Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)12:56Λονδίνο - Gatwick: Εκκενώθηκε τμήμα στο αεροδρόμιο μετά από συναγερμό για φωτιά (εικόνες)12:43Γεραπετρίτης: Άκαιρη η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα12:29Eurovision: Αρρώστησε η Μαρίνα Σάττι12:16Πούτιν: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλήσει12:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)11:49Θεσσαλονίκη: 61χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε 18χρονη σε δημόσιο χώρο11:35Eurovision: Απόψε ο 2ος ημιτελικός με την συμμετοχή της Ελλάδας11:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο