LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 02 Νοεμβρίου 2023 10:44

Κρήτη: Μέλη οικογένειας ήρθαν στα χέρια μέσα σε νεκροταφείο

Η Αστυνομία προχώρησε τρεις συλλήψεις ενώ αναζητείται κι ένας ανήλικος που συμμετείχε στη σύρραξη.

Νεκροταφείο

Σκηνές “απείρου κάλλους” διαδραματίστηκαν χθες ανάμεσα σε δύο αδελφούς και μέλη των οικογενειών τους στο κοιμητήριο των Άνω Αρχανών, στην Κρήτη. Διαπληκτίστηκαν, αλληλοεξυβρίστηκαν, ήρθαν στα χέρια και τελικώς τρία άτομα συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ένας ανήλικος για την εμπλοκή στην ενδοοικογενειακή “σύρραξη”.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ αστυνομικές πηγές, στο κοιμητήριο των Άνω Αρχανών βρισκόταν ήδη ο ένας εκ των δύο αδελφών, 41 ετών με την 36χρονη σύζυγό του και τον 17χρονο γιο τους όταν εισήλθαν στον χώρο με το αυτοκίνητό τους ο μεγαλύτερος αδερφός, 43 ετών, συνοδευόμενος από την 42χρονη σύζυγό του.

Όπως κατήγγειλε η 36χρονη σύζυγος του μικρότερου αδερφού, κόντεψαν να παρασύρουν και να τραυματίσουν τον ανήλικο γιο της με το αυτοκίνητό τους.

Ο καβγάς δεν άργησε να “ανάψει” και τα μέλη των δύο οικογενειών, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, βρίστηκαν, αλληλοεκτόξευσαν απειλές και αλληλοχτυπήθηκαν και στο τέλος κατέληξαν να αλληλομηνύονται.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν οι δύο αδελφοί και η 42χρονη σύζυγος του μεγαλύτερου, ενώ αναζητείται ο 17χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από τον θείο του για εξύβριση. Η μόνη που έμεινε στο “απυρόβλητο” είναι η μητέρα του, η οποία δεν φαίνεται να εμπλέκεται στο ενδοοικογενειακό επεισόδιο, σύμφωνα με τις καταθέσεις των εμπλεκομένων.

Για τους εμπλεκόμενους έχει ήδη διαταχθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ο μεγαλύτερος από τους δύο αδελφούς μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ΠΑΓΝΗ και στη συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Τα δύο αδέρφια κρατούνται και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ η συλληφθείσα, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη. Την προανάκριση διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κίνα: συνελήφθη γιατί ούρησε σε δεξαμενή με μπύρα

Τζαμπαλίγια – Χαμάς: Εκατοντάδες νεκροί από τους βομβαρδισμούς στον προσφυγικό καταυλισμό

Θεσσαλονίκη - Δορκάδα: Μονοκατοικία παραδόθηκε στις φλόγες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Τοπικά Νέα

Για 36η συναπτή χρονιά, ο ιερέας Χριστόφορος Γουρλής "ανακοίνωσε" στους πιστούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την ΑττικήΣήμερα 10:03 | Ειδήσεις

Οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα αναχωρούν το Μεγάλο Σάββατο. Πόσοι έφυγαν από την Αττική τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η ΕλλάδαΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Τι είπε για τα Eurofighter και την άρνηση των Γερμανών για πώληση τους στην Άγκυρα. Πως σχολιάζει τα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, τι ξεκαθαρίζει για το Κυπριακό.


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο