LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2024 10:37

Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)

Μεγάλη κινητοποίηση στην Εύβοια τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν εξαφανίστηκαν δύο παιδιά, που πήγαν μια βόλτα.

ΕΜΑΚ

Δύο αγόρια που βγήκαν για βόλτα στην Εύβοια και χάθηκαν κινητοποίησαν την Πυροσβεστική το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Τα δύο παιδιά ηλικίας 14 και 16 ετών ξεκίνησαν για πεζοπορία στην περιοχή Μανίκια και όταν έπεσε το σκοτάδι έχασαν τον προσανατολισμό τους και δεν ήξεραν πού βρίσκονταν.

Πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν για βοήθεια την Πυροσβεστική Κύμης.

Εύβοια - εξαφάνιση ανηλίκων

Αμέσως σήμανε συναγερμός με τον διοικητή επιπυραγό, Δημήτρη Δεμερούτη να συντονίζει τις ενέργειες για τον εντοπισμό τους.

Άμεσα ξεκίνησε γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού των δύο ανηλίκων στην περιοχή από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, εθελοντές και το πρόεδρο της Κοινότητας Μανικίων, Κώστα Σεφερλή.

Εύβοια - εξαφάνιση ανηλίκων

Πως εντόπισε η Πυροσβεστική Κύμης

Οι ενέργειες εντοπισμού των ανηλίκων επικεντρώθηκαν ανάμεσα στη Βρύση και τα Μανίκια. Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Κύμης, επιπυραγός, Δημήτρης Δεμερούτης είχε επικοινωνία με τα δυο παιδιά μέσω κινητού τηλεφώνου και τους κατεύθυνε σε ένα συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να τα εντοπίσουν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα δύο ανήλικα παιδιά εντοπίστηκαν από την Πυροσβεστική και παραδόθηκαν στις οικογένειες τους.

Εύβοια - εξαφάνιση ανηλίκων

Να σημειωθεί ότι κάτω από το σημείο που εντοπίστηκαν τα δύο ανήλικα παιδιά ήταν γκρεμός 200 μέτρων.

Πηγή: evima.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα

Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα07:31Εξάρχεια: επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ07:18Ζελένσκι: Έλλειψη προσωπικού και “ηθικού” στο στράτευμα - “Όχι” σε Ολυμπιακή εκεχειρία07:05Ο Βασιλιάς Κάρολος στη Γαλλία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία06:51Εορτολόγιο - 18 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:37“I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: αποκλειστικές συνεντεύξεις και εκλεκτοί καλεσμένοι το Σαββατοκύριακο (βίντεο)06:23Καιρός - Σάββατο: Σκόνη, λασποβροχές και άνοδος θερμοκρασίας06:11Ιταλία: Πέθανε ο Φράνκο Ντι Μάρε από σπάνια μορφή καρκίνου23:59Κολύμβηση - Απόστολος Χρήστου: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο23:48Πελόζι: Κάθειρξη 30 ετών στον άντρα που εισέβαλε σπίτι της και τραυμάτισε τον άντρα της23:35Καναδάς: Νεκρό παιδί από ιλαρά, πρώτη φορά από το 201323:23Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Οι Ιταλοί διέθεσαν σχεδόν όλα τα εισιτήρια τους23:09Ρωσία: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης (βίντεο)22:55Βασίλισσα Καμίλα: Δεν θα αγοράσει ποτέ ξανά φυσική γούνα22:40Δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία: Στο χημείο για ανάλυση τα γεύματα22:27Βατικανό σε πιστούς: Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποτιθέμενα υπερφυσικά γεγονότα22:12Αστυνομικοί: Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα με σκηνές για τη μείωση της αποζημίωσης διανυκτέρευσης (βίντεο)21:59Ρωσία: Η “Δύση” παίζει… με τη φωτιά στην Ουκρανία21:44ΠΟΥ: Καμία ιατρική προμήθεια στη Γάζα από τις 6 Μαΐου 21:31Επιχείρηση της ΕΚΑΜ για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών (βίντεο)21:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο