LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2024 08:02

Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ

Σοκ σε συγγενείς και συναδέλφους του προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Χαρέλα. Τον βρήκανε νεκρό μέλη της οικογένειας του μετά τον επιτάφιο.

Παναγιώτης Χαρέλας

Νεκρός βρέθηκε από μέλη της οικογένειάς του ο Βεροιώτης πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας.

Σύμφωνα με το veriotis.gr, ο Παναγιώτης Χαρέλας έφυγε ξαφνικά από την ζωή το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 51 ετών, ευρισκόμενος στο σπίτι του στη Βέροια.

Η είδηση του θανάτου του, που έγινε γνωστή μεταξύ των συναδέλφων του, που βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία στα μέτρα του Επιταφίου, έχει σοκάρει την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος δεν πήγε στην εκκλησία για την Ακολουθία του Επιταφίου και προτίμησε να ξαπλώσει.

Όταν η οικογένειά του γύρισε από την περιφορά του Επιταφίου, τον βρήκε νεκρό.

Είχε υπηρετήσει ως αποσπασμένος και στο νομό Έβρου, είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση και τακτική παρουσία στα ΜΜΕ για θέματα που αφορούν τα προβλήματα των συναδέλφων του. 

Ο Παναγιώτης Χαρέλας ήταν παντρεμένος με αστυνομικό, με την οποία είχαν 3 παιδιά.


Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)

Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓυναικοκτονία - Μενίδι: Μαρτυρίες για τον εφιάλτη της 40χρονης και των παιδιών τηςΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Ο δράστης της γυναικοκτονίας κακοποιούσε συστηματικά όχι μόνο τη γυναίκα του, αλλά και τα δύο παιδιά τους, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στον ΑΝΤ1, συγγενείς, φίλοι, αλλά και γείτονες.

Μητσοτάκης – Συμφωνία των Πρεσπών: Αυστηρό μήνυμα στην ηγεσία της Βόρειας ΜακεδονίαςΧθες 16:58 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός, εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το «κλίμα της πόλωσης, της τοξικότητας και των απίστευτων ψεμάτων που διακινούνται σήμερα στο πολιτικό διάλογο».

Εξάρχεια: επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤΣήμερα 07:14 | Ειδήσεις

Ακόμη μία επεισοδιακή βραδιά στην περιοχή των Εξαρχείων. 

Καιρός - Σάββατο: Σκόνη, λασποβροχές και άνοδος θερμοκρασίαςΧθες 15:14 | Ειδήσεις

Που αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κάννες - Λάνθιμος: Πρεμιέρα για την ταινία του Kinds of Kindness (εικόνες)08:26F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ108:12ΛΟΑΤΚΙ - ΗΠΑ: Η κυβέρνηση προειδοποιεί για τρομοκρατικά χτυπήματα σε “Pride” 07:59Γυναικοκτονία - Μενίδι: Μαρτυρίες για τον εφιάλτη της 40χρονης και των παιδιών της (βίντεο)07:45“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα07:31Εξάρχεια: επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ07:18Ζελένσκι: Έλλειψη προσωπικού και “ηθικού” στο στράτευμα - “Όχι” σε Ολυμπιακή εκεχειρία07:05Ο Βασιλιάς Κάρολος στη Γαλλία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία06:51Εορτολόγιο - 18 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:37“I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: αποκλειστικές συνεντεύξεις και εκλεκτοί καλεσμένοι το Σαββατοκύριακο (βίντεο)06:23Καιρός - Σάββατο: Σκόνη, λασποβροχές και άνοδος θερμοκρασίας06:11Ιταλία: Πέθανε ο Φράνκο Ντι Μάρε από σπάνια μορφή καρκίνου23:59Κολύμβηση - Απόστολος Χρήστου: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο23:48Πελόζι: Κάθειρξη 30 ετών στον άντρα που εισέβαλε σπίτι της και τραυμάτισε τον άντρα της23:35Καναδάς: Νεκρό παιδί από ιλαρά, πρώτη φορά από το 201323:23Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Οι Ιταλοί διέθεσαν σχεδόν όλα τα εισιτήρια τους23:09Ρωσία: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης (βίντεο)22:55Βασίλισσα Καμίλα: Δεν θα αγοράσει ποτέ ξανά φυσική γούνα22:40Δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία: Στο χημείο για ανάλυση τα γεύματα22:27Βατικανό σε πιστούς: Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποτιθέμενα υπερφυσικά γεγονότα22:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο