LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2023 19:12

Ινδία: Συντριβή ιδιωτικού τζετ - Πώς σώθηκαν επιβάτες και πιλότοι (βίντεο)

Παραλίγο τραγωδία στο αεροδρόμιο της Ινδίας. Πώς συνέβη το ατύχημα. Πώς γλίτωσαν οι 8 επιβαίνοντες. 

Ινδία - συντριβή τζετ

Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη και κόπηκε στα δύο κατά την προσγείωσή του στη Μουμπάι (σ.σ. γνωστή παλιότερα ως Βομβάη), στη δυτική ακτή της Ινδίας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα παρά μόνο μικροτραυματισμοί.

Στο Learjet 45 VT-DBL, το οποίο είχε απογειωθεί από την Βισαχαπατνάμ, επέβαιναν συνολικά οκτώ άνθρωποι: έξι επιβάτες και δύο πιλότοι.

Στη Μουμπάι επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, με βροχή και περιορισμένη ορατότητα.

Σε εικόνες που μετέδωσε η ινδική τηλεόραση, διακρίνεται το ιδιωτικό τζετ να γλιστρά έξω από τον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου και στο σημείο να σπεύδουν πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Λόγω του ατυχήματος και της κινητοποίησης που ακολούθησε, σημειώθηκαν καθυστερήσεις στην αναχώρηση ορισμένων πτήσεων. Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας διενεργεί έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσιμα - Νέος φόρος: Πόσο θα αυξηθούν και από πότε

Κακοκαιρία “Daniel”: Νεκρή η νιόπαντρη Αυστριακή αγνοούμενη στο Πήλιο

Δίκη Πισπιρίγκου – Δημακοπούλου: Η Τζωρτζίνα δεν πέθανε από κεταμίνη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)Σήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός από το νοσοκομείο "Αττικόν" που επισκέφτηκε για το ΕΣΥ.

Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημαΣήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα. Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τις δωρεάν μαστογραφίες και την επιστολική ψήφο. 

Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμαΣήμερα 14:03 | Ειδήσεις

Τι συμβουεύει ο ΕΟΔΥ για την προφύλαξη από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης.

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στον Βόλο: Σκοτώθηκε με το σκούτερ του16:49Σκρέκας: Ο πληθωρισμός στα σούπερ-μάρκετ “μηδένισε” σε σχέση με πέρυσι16:35Κασσελάκης από Βόρεια Ήπειρο: Είμαι παιδί της ομογένειας και καταλαβαίνω τη σημασία του ελληνισμού (εικόνες)16:21Βρετανία: Μωρό εκ γενετής κωφό, απέκτησε την ακοή του16:07Κρήτη – καταγγελία: Βιασμός ανήλικης τουρίστριας έξω από μπαρ15:53Ενδοοικογενειακή βία: Κρεμάστηκε από το μπλακόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της15:40Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμα15:26Μητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)15:13Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς14:59Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημα14:46Ηλεία: Τροφική δηλητηρίαση έστειλε “ένα χωριό” στο νοσοκομείο14:32“Ο Πρώτος από εμάς”: αγωνία και ανατροπές στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)14:19Ανασφάλιστα ΙΧ: Κλοιός ελέγχων μέσω ΚΤΕΟ14:05Ανδρουλάκης: Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου13:51“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εξομολογήσεις και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)13:37Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: το βλέμμα των ερυθρόλευκων στραμμένο στην πρόκριση13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η συνάντηση Δία και Ουρανού και οι προβλέψεις της Πέμπτης (βίντεο)13:10Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)12:56Λονδίνο - Gatwick: Εκκενώθηκε τμήμα στο αεροδρόμιο μετά από συναγερμό για φωτιά (εικόνες)12:43Γεραπετρίτης: Άκαιρη η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα12:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο