LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2023 12:46

Βέροια: Κοριτσάκι πέθανε στον ύπνο του - Το βρήκαν νεκρό οι γονείς του

Οι γονείς του 4,5 ετών κοριτσιού το μετέφεραν σε νοσοκομείο, αλλά οι προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

παιδί - νοσοκομείο

Ένα κορίτσι μόλις 4,5 ετών έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του.

Οι γονείς της αδικοχαμένης μικρής ανεβαίνουν από το πρωί έναν ανείπωτο Γολγοθά. Η κόρη τους αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μάλιστα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση παλιότερα. Έδειχνε να τα έχει ξεπεράσει.

Το πρωί όμως, όταν η μητέρα και ο πατέρας της μπήκαν στο δωμάτιο που κοιμόταν, διαπίστωσαν πως το κοριτσάκι τους, ήταν νεκρό στο κρεβάτι του. Είχε αφήσει την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου, οι γονείς του κοριτσιού, αντιλήφθηκαν ότι το παιδί δεν είχε αναπνευστική λειτουργία και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα, με τους διασώστες να προχωρούν σε ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Βέροιας. Εκεί όλοι οι γιατροί «έπεσαν επάνω του», κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, για αρκετή ώρα, να το επαναφέρουν.

Το κοριτσάκι διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr το μικρό παιδί έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια και αναπνευστική ανεπάρκεια, ενώ είχε υποβληθεί και στο παρελθόν σε χειρουργική επέμβαση.

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Συνέντευξη Μητσοτάκη: τα παρασκήνια και το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα (βίντεο)

Πανελλαδικές: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος “έγραψε” για την βία κατά των γυναικών

Ισραήλ: Πέθανε μετά από 22 χρόνια σε κώμα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο