LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2023 06:30

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Κόλλησε…η βελόνα

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, στο τέταρτο σερί 0-0 των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

AP - Τσέλσι - Λίβερπουλ

Στο «στείρο» 0-0 έμειναν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», Τσέλσι και Λίβερπουλ, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές, με τον Ρις Τζέιμς στο πρώτο μέρος και τον Κάι Χάβερτς στο ξεκίνημα του δεύτερου.

Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, το VAR επενέβη κι έδειξε οφσάιντ στην πρώτη περίπτωση και χέρι του σκόρερ στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει κανένα και οι «μπλε» να μην μπορέσουν να πανηγυρίσουν.

Η αποχώρηση του Γκρέιαμ Πότερ και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας (προσωρινά) από τον Μπρούνο Σαλτόρ δεν έφερε... γούρι στους Λονδρέζους, που ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που πήρε το βαθμό.

Για τέταρτο σερί ματς έμειναν χωρίς νίκη οι «κόκκινοι» (σε πρωτάθλημα και CL), που προέρχονταν από το «βαρύ» 4-1 από την Σίτι. Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, στο τέταρτο σερί 0-0 των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

AP - Τσέλσι - Λίβερπουλ

Ειδήσεις σήμερα: 

Αργυρούπολη – Βούλα: Νύχτα τρόμου με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα

ΗΠΑ: Ο Τραμπ καταγγέλλει παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2024

Καιρός: Βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά την Τετάρτη



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)Σήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός από το νοσοκομείο "Αττικόν" που επισκέφτηκε για το ΕΣΥ.

Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημαΣήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα. Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τις δωρεάν μαστογραφίες και την επιστολική ψήφο. 

Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμαΣήμερα 14:03 | Ειδήσεις

Τι συμβουεύει ο ΕΟΔΥ για την προφύλαξη από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης.

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 147 σημεία17:31Σακίρα: Οι εισαγγελείς αποσύρουν τη δεύτερη έρευνα για φοροδιαφυγή17:17Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό, νοσηλεύεται σε κλινική17:03Τροχαίο στον Βόλο: Σκοτώθηκε με το σκούτερ του16:49Σκρέκας: Ο πληθωρισμός στα σούπερ-μάρκετ “μηδένισε” σε σχέση με πέρυσι16:35Κασσελάκης από Βόρεια Ήπειρο: Είμαι παιδί της ομογένειας και καταλαβαίνω τη σημασία του ελληνισμού (εικόνες)16:21Βρετανία: Μωρό εκ γενετής κωφό, απέκτησε την ακοή του16:07Κρήτη – καταγγελία: Βιασμός ανήλικης τουρίστριας έξω από μπαρ15:53Ενδοοικογενειακή βία: Κρεμάστηκε από το μπλακόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της15:40Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμα15:26Μητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)15:13Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς14:59Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημα14:46Ηλεία: Τροφική δηλητηρίαση έστειλε “ένα χωριό” στο νοσοκομείο14:32“Ο Πρώτος από εμάς”: αγωνία και ανατροπές στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)14:19Ανασφάλιστα ΙΧ: Κλοιός ελέγχων μέσω ΚΤΕΟ14:05Ανδρουλάκης: Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου13:51“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εξομολογήσεις και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)13:37Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: το βλέμμα των ερυθρόλευκων στραμμένο στην πρόκριση13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η συνάντηση Δία και Ουρανού και οι προβλέψεις της Πέμπτης (βίντεο)13:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο