LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2023 10:05 | Ανανέωση: 30 Ιανουαρίου 2023 10:44

“Το Πρωινό” - Πισπιρίγκου: Ο Δασκαλάκης έκανε πρόταση γάμου στη νέα του σύντροφο (βίντεο)

Πότε αναμένεται η εκδίκαση του διαζυγίου με την Πισπιρίγκου. Τι αποκάλυψε στο "Πρωινό" φίλη του Μάνου Δασκαλάκη. Διαψεύδουν την πληροφορία οι δικηγόροι του .

Δασκαλάκης - Πισπιρίγκου - Το Πρωινό

Στις 31 Ιανουαρίου συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας. 

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα αποτελείται από 2 άνδρες και 5 γυναίκες.

Βασικός και πρώτος μάρτυρας θα είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ δηλώνει προετοιμασμένος για όλες τις δύσκολες και άβολες ερωτήσεις σχετικές με την ώρα θανάτου των παιδιών αλλά και τις πέριπτώσεις μοιχείας.

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στο "Πρωινό" δήλωσε για την συνέντυξη του κ. Καρακούκη στο Mega πως " ήταν μία καραστημένη συνέντευξη. Η κ. Νικολούλη με έχει καλέσει πολλές φορές στην εκπομπή της αλλά εγώ έχω ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύω να κάνω περαιτέρω δηλώσεις για το θέμα" ενώ αμφισβήτησε την επιστημονική αξία του  κ. Καρακούκη αναφέροντας πως "είναι ένας ιατροδικαστής που μίλησε για βιοψία σε νεκρό". 


Τη στιγμή που εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες, σύμφωνα με φίλη του Μάνου Δασκαλάκη που μίλησε στο "Πρωινό" ο ίδιος "έχει δώσει δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο, που βρισκόταν πάντα κοντά στο πρώην ζευγάρι και η οικογένειά του τον στηρίζει πολύ".


Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρουν πως σκέφτονται σύντομα να κάνουν και ένα παιδί.

Η εκδίκαση του διαζυγίου του πρώην ζευγαριού από την Πάτρα αναμένεται στις 2 Ιουνίου.

Διαψεύδουν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη

Σε ανακοίνωση των δικηγόρων του Μάνου Δασκαλάκη, αναφέρεται:

«Διαψεύδουμε την «είδηση» που αναπαρήγαγαν σήμερα πολλά Μέσα, περί του ότι ο εντολέας μας κος. Εμμανουήλ Δασκαλάκης δήθεν έχει συνάψει νέα σχέση, και ότι δήθεν αρραβωνιάστηκε. Αυτοί που επιχειρούν να δημιουργήσουν αυτές τις εσφαλμένες εντυπώσεις, ιδίως μέσω «συνεντεύξεων» φερόμενων ως «φίλων της οικογένειας», και μάλιστα την παραμονή της κατάθεσης του κου. Δασκαλάκη στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως υποστηρίζων την κατηγορία σε μια υπόθεση με σοβαρότατα αδικήματα, θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες αρχές. Το κατά τα άλλα σεβαστό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις της επίδικης υπόθεσης, ας περιοριστεί στα τεκταινόμενα εντός της δικαστικής αίθουσας, χωρίς διολισθήσεις σε κιτρινισμούς».


Ειδήσεις σήμερα:

Μενίδι – προφήτης Ηλίας: Έκλεψαν τις καμπάνες του ναού

Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 15χρονο στην πλατεία για να τον ληστέψουν

Αγρότες: Μπλόκο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο