LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2022 09:56

Παξοί: Ασθενής σε καρότσα φορτηγού επειδή.. χάλασε το ασθενοφόρο!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τους Παξούς, με ασθενή που μεταφέρεται.. σε καρότσα φορτηγού!

Παξοί - μεταφορά - ασθενής - καρότσα - φορτηγό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στους Παξούς! Μια γυναίκα που ήθελε να φτάσει στο Κέντρο Υγείας του νησιού, αναγκάστηκε να το κάνει με τον τρόπο που φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία.

Στην καρότσα φορτηγού, τυλιγμένη με μία κουβέρτα, δεμένη με ζώνη πάνω σε ένα πλαστικό, αυτοσχέδιο φορείο. Κάτω είχαν στρώσει ένα χαλάκι, με τον οδηγό που προσφέρθηκε για να την βγάλει από τα δύσκολα να περιγράφει τα όσα έγιναν.

Παξοί - μεταφορά - ασθενής - καρότσα - φορτηγό

Εικόνες που εν έτη 2022 κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αντιδράσεις. Μια από αυτές είναι η σημερινή που έρχεται από τους Παξούς. Σύμφωνα με τον κ. Βελιανίτη, με δημοσίευση του στα social media: "Σημερα κλήθηκα να μεταφέρω ασθενή με το φορτηγό μου διότι χάλασε το ασθενοφόρο το οποίο είναι παλιό και παρουσιάζει προβλήματα.

Οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παξών καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού, χρειαζόμαστε άμεσα καινούργιο ασθενοφόρο άμεσα!

Η κυρία αυτή έπρεπε να φύγει το πρωί για εισαγωγή και έφυγε το μεσημέρι στις 14.15 με το ιπτάμενο δελφίνι για Κέρκυρα» .

πηγή: corfutvnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση - Σκρέκας: επιδοτήσεις και αναδρομικά στους λογαριασμούς (βίντεο)

“The 2Νight Show”- Καράβας: Ο έρωτας για την σύζυγό του και το GNTM

Θεσσαλονίκη - Νεκρό βρέφος: “δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα” (βίντεο)



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25Άγιος Γεώργιος: Στους Γόννους της Λάρισας έγινε πάνω σε άλογα η περιφορά (εικόνες) 19:12Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο