LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2022 09:56

Παξοί: Ασθενής σε καρότσα φορτηγού επειδή.. χάλασε το ασθενοφόρο!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τους Παξούς, με ασθενή που μεταφέρεται.. σε καρότσα φορτηγού!

Παξοί - μεταφορά - ασθενής - καρότσα - φορτηγό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στους Παξούς! Μια γυναίκα που ήθελε να φτάσει στο Κέντρο Υγείας του νησιού, αναγκάστηκε να το κάνει με τον τρόπο που φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία.

Στην καρότσα φορτηγού, τυλιγμένη με μία κουβέρτα, δεμένη με ζώνη πάνω σε ένα πλαστικό, αυτοσχέδιο φορείο. Κάτω είχαν στρώσει ένα χαλάκι, με τον οδηγό που προσφέρθηκε για να την βγάλει από τα δύσκολα να περιγράφει τα όσα έγιναν.

Παξοί - μεταφορά - ασθενής - καρότσα - φορτηγό

Εικόνες που εν έτη 2022 κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αντιδράσεις. Μια από αυτές είναι η σημερινή που έρχεται από τους Παξούς. Σύμφωνα με τον κ. Βελιανίτη, με δημοσίευση του στα social media: "Σημερα κλήθηκα να μεταφέρω ασθενή με το φορτηγό μου διότι χάλασε το ασθενοφόρο το οποίο είναι παλιό και παρουσιάζει προβλήματα.

Οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παξών καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού, χρειαζόμαστε άμεσα καινούργιο ασθενοφόρο άμεσα!

Η κυρία αυτή έπρεπε να φύγει το πρωί για εισαγωγή και έφυγε το μεσημέρι στις 14.15 με το ιπτάμενο δελφίνι για Κέρκυρα» .

πηγή: corfutvnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση - Σκρέκας: επιδοτήσεις και αναδρομικά στους λογαριασμούς (βίντεο)

“The 2Νight Show”- Καράβας: Ο έρωτας για την σύζυγό του και το GNTM

Θεσσαλονίκη - Νεκρό βρέφος: “δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα” (βίντεο)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπησηΣήμερα 11:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχήΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Στούντιο με Θέα'' σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και την επίσκεψή του στην Αμερική.

Αγία Βαρβάρα: Χειροβομβίδα εξερράγη και προκάλεσε ζημιέςΣήμερα 09:33 | Ειδήσεις

Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτησηΣήμερα 07:50 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με την ''απειλή'' να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
H Ουκρανία κατέρριψε και τα 37 drones που εξαπέλυσε η Ρωσία στη διάρκεια της νύχτας12:13Μητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπηση11:5919η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχή11:46“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα11:32Αντικειμενικές τιμές: Τι αλλάζει σε 12 Δήμους 11:19Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών (βίντεο)11:06Μαρούσι: Συμπλοκή με ανήλικους στον ΗΣΑΠ 10:52Μητσοτάκης: Η διεθνής κοινότητα να αναγνωρίσει και επίσημα τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού10:38Γενοκτονία των Ποντίων - Σακελλαροπούλου: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας10:24Αγία Βαρβάρα: Χειροβομβίδα εξερράγη και προκάλεσε ζημιές10:10Ρόδος: Δεκάδες πρόσφυγες εντοπίστηκαν μαζί με τον διακινητή τους 09:57Ιράν: Νέα δίκη για τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί09:44Ρουβίκωνας: Συνελήφθη ηγετικό μέλος της οργάνωσης09:30Γάζα - Ανθρωπιστική βοήθεια: Οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες έφθασαν 09:16Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχή 09:03“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Οι διατάσεις, η Τεχνητή Νοημοσύνη και η ελληνική χελώνα08:50Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου08:38Γερμανία: Drone με ρωσική σημαία πέταξε πάνω από το Κοινοβούλιο (βίντεο)08:24Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτηση 08:10Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική07:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο